0
After Android 10 update, bluetooth connectivity issue with Car

  1. AlokNPatel
    Cupcake Jan 17, 2020

    AlokNPatel , Jan 17, 2020 :
    This is weird but sound distorts after connection with Car and after rebooting the device, it gets resolve. this has happened 15-20 times and then i am creating a thread so that OnePlus gets to know this weird bug.

    everything becomes so disturbing that one can easily understand that there is some issue with the device while connected to Car via bluetooth. vocals become harsh, treble becomes unbearable to hear, bass gets bursting. this requires a complete reboot of device and then issue gets resolves and everything works smooth until next connection happens next day or next time when I use car.
     

    #1
  2. Kytharsis
    Marshmallow Jan 17, 2020

    Kytharsis , Jan 17, 2020 :
    What BT unit does your car have?
     

    #2
  3. AlokNPatel
    Cupcake Jan 17, 2020

    AlokNPatel , Jan 17, 2020 :
    inbuilt Maruti Suzuki Baleno.
     

    #3
  4. bandit8623
    Cupcake Jan 22, 2020

    bandit8623 , Jan 22, 2020 :
    2012 maxima. After 10 update i cant get it to connect after shutting off car.. Will not reconnect.

    Remove from phone and car re-pair and works. Shut off car will not pair again...

    When it is paired before i shut off the car it constantly says active.... Connecting.... Active... Connecting... In Bluetooth menu every 5 seconds.

    Factory reset to the latest beta 4 didnt fix...

    Went back to 9 and works flawlessly... Oneplus 6
     
    Last edited: Jan 22, 2020

    #4
  5. X1571773736020
    Cupcake Jan 25, 2020

    X1571773736020 , Jan 25, 2020 :
    I have the same problem
     

    #5
    bandit8623 likes this.
  6. bandit8623
    Cupcake Jan 26, 2020

    bandit8623 , Jan 26, 2020 :
    i sent in logs to one of the devs here 2 days ago. havent gotten a response yet.
     

    #6