0

am I being hacked??? odd UI in chrome.

  1. V.n.Kulkarni Eclair May 21, 2019

    V.n.Kulkarni, May 21, 2019 :
    why the image search or any other tab looks weird...??? in fact can't see other tab when I go to "Images" tab
    why it is coming as indicated in red outline.???why it's not like the one indicated with green outline??
    1558465724351.jpg

    1558465724499.jpg
     

    #1
  2. camohan Marshmallow Moderator May 21, 2019

    camohan, May 21, 2019 :
    Are you really serious about the hacking thing? What is your chrome version? How is that you are getting red underline and green underline.. Is the green one from other device?
     

    #2
    xnutzii and athaarv like this.
  3. V.n.Kulkarni Eclair May 21, 2019

    V.n.Kulkarni, May 21, 2019 :
    nope. both screenshots are from same device.
    but ..as you see... it's really odd... don't know why.
    here are chrome version is updated.
    details in attached image.
    1558466078185.jpg
     

    #3
  4. V.n.Kulkarni Eclair May 21, 2019

    V.n.Kulkarni, May 21, 2019 :
    this is how I'm expecting it to look like.
    taken from another device

    1558466252797.jpg
     

    #4
  5. V.n.Kulkarni Eclair May 21, 2019


    #5
  6. V.n.Kulkarni Eclair May 21, 2019

    Last edited: May 21, 2019

    #6
  7. Topper_Gas Jelly Bean May 21, 2019

    Topper_Gas, May 21, 2019 :
    Try uninstalling and then reinstalling any chrome updates, clearing the app caches before you do the later. Have ever changed the Chrome "flags"?
     

    #7
    V.n.Kulkarni likes this.
  8. V.n.Kulkarni Eclair May 22, 2019

    V.n.Kulkarni, May 22, 2019 :
    well... uninstall-reinstall seems to be worked out.
    Thanks...!
    but still wondering what was that....!!??
     

    #8
  9. andQlimax Honeycomb May 22, 2019

    andQlimax, May 22, 2019 :
    Just bad cache issues probably..Clearing chrome app data should had worked
     

    #9
    xnutzii, fulladd and V.n.Kulkarni like this.
  10. V.n.Kulkarni Eclair May 22, 2019

    V.n.Kulkarni, May 22, 2019 :
    I see...and what might have caused it?? any guesses..
     

    #10
  11. pranav_ec Eclair May 22, 2019

    pranav_ec, May 22, 2019 :
    Its caused when u have poor internet connection. Google loads a simpler web page to counter slow internet.
    Even if your internet is good, at that moment it might have been poor.
     

    #11
    xnutzii likes this.