meteozturk , via OnePlus 5 , Jun 16, 2020 : ....Ne bekliyoruz, Ne Bulacağız.... Android 10 yüklememiştim,geri çekildi..Benim durumunda olan var mı??
meteozturk , via OnePlus 5 , Jun 17, 2020 : Bana güncelleme geldi.Ama yüklemeyi düşünmüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz...
DepfrezeVendetta , via OnePlus 5 , Jun 17, 2020 : android 10 sürümüne tekrardan geçiş yaptım ve herşey stabil gözüküyor herhangi bir problem ile karşılaşmadım yükleyebilirsiniz.. 94 MB civarında sanırım pek büyük boyutlu değildi.
T1530355755983 , Jun 19, 2020 : Ben çok beğendim gördüğüm tek sıkıntı fener kendi kendine kapanıyor garip
cengaver88 , via OnePlus 5T , Jun 22, 2020 : Benim telefonda aramalarında biri aradığımda telefon elime aldığımda sesi azalıyor.Birde Arama kısmında elle kayma oluyordu şimdi olmuyor.
meteozturk , via OnePlus 5 , Jun 29, 2020 : Arkadaşlar android 10 yüklenmemiştim. Yükleme geri çekilmiş benden.
meteozturk , via OnePlus 5 , Jul 1, 2020 : Forumda baktım. Böyle olan çok kişi var.Yukleme geri çekilmiş...
Mehmet_Ali , via OnePlus 5T , Jul 1, 2020 : meteozturk Forumda baktım. Böyle olan çok kişi var.Yukleme geri çekilmiş... Ya pardon sıkıntı bende yanlış anlamışım.Ben güncelledinde sonra eski sürüme döndü gibi ankadım bir an. [e]1f602[/e] . Evet günceleme geçen hafta geri çekildi zaten forumun ingilizce kısmında geri çekildiğini paylaşmışlardı. Muhtemelen çok fazla sorun olduğu içindir.
niyazimete , via OnePlus 5T , Aug 16, 2020 : Beyler dokununca çıkan beyaz iz nasıl kaldırılır bilen yazabilir mi?
Mehmet_Ali , via OnePlus 5T , Aug 18, 2020 : Gelişmiş seçeneklerde dokunmaları göster seçeneğini iptal edin tamamdır.
niyazimete , via OnePlus 5T , Aug 18, 2020 : Hocam düzelttiler mi android 10 u yine hızlı bitiyor mu şarzı sorunlar var mı?
niyazimete , via OnePlus 5T , Aug 18, 2020 : O zaman 9'a devam. Sağolasın kardeşim. Güncelleyip düzeltirlerse paylaş lütfen bizimle
cengaver88 , via OnePlus 5T , Aug 19, 2020 : Ben Sadece aramalarda ayarladığı arama müziği konusunda sıkıntı yaşıyorum düzeltiyorum yine farklı bir müzik çalıyor başka sıkıntı yaşamadım telefon one plus 5t