207
Android 9 Community Beta 2 for OnePlus 3/3T

  1. Abhinay Beera
    Cupcake May 9, 2019

    Abhinay Beera , May 9, 2019 :
    Can anyone please tell me if I install this over my Stable 8.1 for OnePlus 3, can I get back to stable version after it releases?
    Also please tell me how to do both these
     

  2. G_Livingston_Stanley_elw
    Froyo May 9, 2019

    G_Livingston_Stanley_elw , May 9, 2019 :
    yes bro.. u will recieve an OTA Stable update,there will be no data loss...
     

  3. G_Imransabzwary_ali_mlNE
    Cupcake May 9, 2019


    papakyriazis likes this.
  4. G_Livingston_Stanley_elw
    Froyo May 9, 2019

    G_Livingston_Stanley_elw , May 9, 2019 :
    try disabling voice ove LTE (VOLTE) services and enable it again... I think it might help you...it is all related with your mobile Operator...
     

  5. papakyriazis
    Cupcake May 9, 2019

    papakyriazis , May 9, 2019 :
    Went from CB1 to CB2. (OP3)
    Waited for a full reboot to finish the update then went to recovery and clear the cache only.
    Phone feels faster and I am not experiencing battery problems.
    I think there is a problem with the dialer, at least when I am talking with the loudspeaker, the other people that are talking are sounding like are digitally broken.
    Also in CB1 and now in CB2 the auto brightness I think is too bright, at least brighter as the one on Oreo.
     

  6. saurabh dofe
    Gingerbread May 9, 2019

    saurabh dofe , May 9, 2019 :
    if i upgrade to this from my current oreo 8 ,then if in future if i get stable pie then can i upgarde to stable from this beta without data loss
     

  7. MSGANESH
    Eclair May 9, 2019


  8. edwinlaw80
    Honeycomb May 9, 2019


    alexbitos and Kowalsky4 like this.
  9. F1526174630306
    Cupcake May 9, 2019

    F1526174630306 , May 9, 2019 :
    after installing Android pie on my one plus3
    my phone power button doesn't work
    and sometimes system ui crash
     

  10. G_Livingston_Stanley_elw
    Froyo May 9, 2019

    G_Livingston_Stanley_elw , May 9, 2019 :
    yes
     

  11. G_Livingston_Stanley_elw
    Froyo May 9, 2019

    G_Livingston_Stanley_elw , May 9, 2019 :
    try clearing cache ...from the recovery
     

  12. ankur.bedi
    Cupcake May 9, 2019

    ankur.bedi , May 9, 2019 :
    doesn't look like it. I was also on open beta. Had to do a complete wipe
     

    G1510887316124 likes this.
  13. F1526174630306
    Cupcake May 9, 2019


  14. F1526174630306
    Cupcake May 9, 2019

    F1526174630306 , May 9, 2019 :
    already try this but doesn't work..
     

  15. G_Livingston_Stanley_elw
    Froyo May 9, 2019


  16. F1526174630306
    Cupcake May 9, 2019

    F1526174630306 , May 9, 2019 :
    i did it twice i lost all my video picture and everything but the power button doesn't work so i go back to stock 5.0.8
     

  17. karan1683
    Froyo May 9, 2019

    karan1683 , May 9, 2019 :
    Is the camera app working properly?
    Anyone else facing a problem with the app?
     

  18. F_Shubham_Amale_FIsQ
    Froyo May 9, 2019


  19. G_Livingston_Stanley_elw
    Froyo May 9, 2019


    F_Shubham_Amale_FIsQ likes this.
  20. F_Shubham_Amale_FIsQ
    Froyo May 9, 2019

    F_Shubham_Amale_FIsQ , May 9, 2019 :
    ok bro... here i get only 4g. No CA in Maharashtra it seems.