3
Android Auto Not Working

  1. N1612403320690
    Donut Jun 27, 2021

    N1612403320690 , Jun 27, 2021 :
    After Android 11 Update, Android Auto does not recognize Phone consistently. Always need to unplug/plugin 10 times and/or turn USB debugging on and off.

    Android 10 worked great.
     

    #1
  2. oneplusfav4ever
    Ice Cream Sandwich Jun 27, 2021


    #2
    goodwrench1 likes this.
  3. N1612403320690
    Donut Jun 28, 2021

    N1612403320690 , Jun 28, 2021 :
    Thanks. What will the version be? I am currently on Oneplus 7T T-Mobile USA (11.0.1.3.HD63CB)
     

    #3
    goodwrench1 and oneplusfav4ever like this.

  4. #4
  5. N1612403320690
    Donut Jun 28, 2021


    #5
    goodwrench1 likes this.
  6. Rico73
    Cupcake Jul 7, 2021

    Rico73 , Jul 7, 2021 :
    Hello

    unfortunately, Android Auto still does not work reasonably with the 7T!
    With my Golf 7 it takes 2 minutes after plugging in until Android Auto is available. With Android 10 it worked immediately.

    My 7T is up-to-date. Please check again the problem. I hope for a fix soon. Thanks!
     

    #6
    goodwrench1 likes this.
  7. goodwrench1
    Donut Jul 10, 2021


    #7
  8. Bohica1956
    Cupcake Jul 11, 2021

    Bohica1956 , Jul 11, 2021 :
    Mine not working on 2 different cars after update to 11, and patch installed. Both cars android auto worked before the update to 11. Cars are not old 2019 and 2020.
     

    #8
    goodwrench1 likes this.
  9. Rico73
    Cupcake Jul 29, 2021

    Rico73 , Jul 29, 2021 :
    Yesterday came a new update and the error is not yet fixed! Slowly it sucks and for me it was the last OnePlus :(
     
    Last edited: Jul 29, 2021

    #9
  10. goodwrench1
    Donut Jul 30, 2021

    goodwrench1 , via OnePlus 7T , Jul 30, 2021 :
    There is a new AA 6.7 in the pipe but not in the play store for OnePlus yet. Maybe that'll fix it. I was hoping the OnePlus update was going to fix but I guess not ☹️
     

    #10