0
[APP ISSUE] Periscope stopped working

  1. pure.by
    Gingerbread Feb 3, 2016

    pure.by , Feb 3, 2016 :
    Hi everyone,

    Since last couple weeks I can't connect to any LIVE stream on Periscope. Not private, not public, not in any country in the world, not on WiFi and not on LTE.

    The moment a broadcast I want to watch goes "cold" I can access it through offline replay instantly and without any issues.
    But connecting to any LIVE stream is a no-no. App just stayes in the "Connecting..." phase forever.

    This had worked fine since I started using the app 2 months ago and stopped working suddenly just since the last couple weeks.

    I contacted Periscope support and they replied quickly and asked me whether I checked this issue with other OP2 users. So my question to you guys is: does anyone else have this issue?


    Tech details:
    OxygenOS version: 2.2.0
    Periscope app version: always the latest.


    For those who don't know what Periscope is, I advice you to check it out: it's a lot of fun and you can get to know some interesting people this way. Don't forget to report back if app works properly ;-)
     
    Last edited: Feb 3, 2016

    #1
  2. jkb114
    Lollipop Feb 3, 2016

    jkb114 , Feb 3, 2016 :
    Unistall the app. Clear cache and Dalvik then try again
     

    #2
    pure.by likes this.
  3. pure.by
    Gingerbread Feb 3, 2016

    pure.by , Feb 3, 2016 :
    Wiping Cache+Dalvik+ART did the trick! Thanks for the tip ;-)

    [SOLVED]
     

    #3
  4. jkb114
    Lollipop Feb 3, 2016

    jkb114 , Feb 3, 2016 :
    No problem, Glad to help ;)
     

    #4