194
[APP] Ported ColorOS cameraa- Beta

?

AFTER THIS AMAZING PORT, WOULD YOU LIKE CUSTOMIZABLE/EXTENDED SCREEN-OFF GESTURES FROM ColorOS

  1. HELL YEAH...!!!

    82.1%
  2. I JUST DON'T CARE

    17.9%
  1. DaxNagtegaal
    Marshmallow May 2, 2015

    DaxNagtegaal , May 2, 2015 :
    Press the + in the plugins screen
     

  2. easijav
    Eclair May 2, 2015

    easijav , May 2, 2015 :
    :) It had been tried out for many times. It brings me to app page where i do installation of the app. When i open it from there, i jump back to camera and while checking the app it shows me again Normal and + icon.
     

  3. DaxNagtegaal
    Marshmallow May 2, 2015

    DaxNagtegaal , May 2, 2015 :
    weird..
     

  4. TlathamXmahtalT
    KitKat May 2, 2015

    TlathamXmahtalT , May 2, 2015 :
     

  5. mcrotolo
    Honeycomb May 2, 2015

    mcrotolo , May 2, 2015 :
    Your signature is very complete!
    Before embarking on something, I suggest looking at the @DaxNagtegaal sign! ;)
     

  6. wmm
    KitKat May 2, 2015

    wmm , May 2, 2015 :
    Yes, so that you can see the screen better when taking photos in sunny conditions outdoors. If you don't want that behavior, turn off "use maximum brightness" in the camera settings (gear icon on the upper left, last item in the list).
     

  7. TlathamXmahtalT
    KitKat May 2, 2015

    TlathamXmahtalT , May 2, 2015 :
    I've done that before and it still didn't change anything. I run maximum brightness anyway, so I'm sure if I turned it down it'd make a difference. But it still doesn't turn off sunlight enhancement, even if it's off in the system settings.
     

  8. easijav
    Eclair May 3, 2015

    easijav , May 3, 2015 :
    Is it something related to Kernel or some other settings?
     

  9. aaron.stoner56
    Honeycomb May 3, 2015

    aaron.stoner56 , May 3, 2015 :
    Which version has all the menu buttons on the top of the screen as a little bar as opposed to all in a menu button? I used to have it like that but I had to reflash and I can't find it again
     

  10. DaxNagtegaal
    Marshmallow May 3, 2015

    DaxNagtegaal , May 3, 2015 :
    It's the version by infinityplus
     

  11. inf0x
    Cupcake May 3, 2015

    inf0x , May 3, 2015 :
    Is the HD plugin still not working with oxygen os? I've installed the camera, the plugin, cleared the data but the pictures I take are still in 13mp?
     

  12. Maximus Decimus Meridius
    Marshmallow Senior Moderator May 3, 2015

    Maximus Decimus Meridius , May 3, 2015 :
    Awesome! It works flawlessly. Amazing! :)
     

  13. Superbrowndude
    Ice Cream Sandwich May 4, 2015


  14. akshansh2000
    Honeycomb May 4, 2015

    akshansh2000 , May 4, 2015 :
    Just make this the default camera app.... And turn gestures on.... Done
     

  15. Superbrowndude
    Ice Cream Sandwich May 4, 2015


  16. diznanl
    Cupcake May 10, 2015

    diznanl , May 10, 2015 :
    what do all of the plugins do? Is this explained somewhere? Like HD Picture, Picture Plus, Passer-Bye Mode?
     

  17. kschow88
    Honeycomb May 16, 2015

    kschow88 , May 16, 2015 :
    I having similar issue as you, although turn off maximum brightness, the brightness didn't not change.
     

  18. wmm
    KitKat May 16, 2015


  19. TlathamXmahtalT
    KitKat May 16, 2015

    TlathamXmahtalT , May 16, 2015 :
    It fixes after a reboot. It's weird lol
     

  20. wmm
    KitKat May 16, 2015

    wmm , May 16, 2015 :
    I'm using infinityplus' port of andriman's modded ColorOS camera under OxygenOS and had a couple of questions about settings.

    First, there appear to be two exposure compensation settings at the upper right, one a half-light, half-dark circle and the other some vertical lines. Anyone know what these do (and which is which)?

    Under settings, there's a "blind shot with flash" mode. What does that do?

    There's also "Low Power Mode." What changes with that on and off?

    Finally, there are a couple of features that appear not to work. Although I have the "HD picture" plugin installed, and the settings show "50 MP" when it's selected, I'm still only getting 13 MP photos from it. Any ideas how to get that to work? Also, I seem to be stuck in "auto white balance" mode -- the "AWB" button at the top of the screen is grayed-out. Any ideas?

    Thanks.
     

    script likes this.