0

Bluetooth issue

  1. G_Nick_T_FTnG Gingerbread Jul 14, 2019

    G_Nick_T_FTnG, Jul 14, 2019 :
    Hi.

    just noticed this in the latest update.

    When connecting to Chevrolet MyLink, Bluetooth works fine when in a call.

    However while in the call, if I transfer the call back to the handset (when I get out of the truck), the microphone on the 5t doesn't work. The person on the other end can no longer hear me.

    I have to manipulate the phone, changing from in ear to speakerphone, then back to in ear in order for the microphone to start working.

    Anyone experiencing this? How did you solve this?

    This wasn't an issue in the last update. only in 9.0.6
     

    #1
  2. the_o2 Marshmallow Jul 15, 2019

    the_o2, Jul 15, 2019 :
    Try this
    Settings > Apps & notifications > see all apps > 3 dots on top right corner( show system apps ) > Bluetooth > storage > clear cache and clear storage

    Settings > system >Reset Options > Reset Wi-Fi, mobile & Bluetooth (it will delete your saved Wi-Fi passwords and Bluetooth settings also so keep that in mind)

    And restart your phone.

    If not works then report this here

    https://forums.oneplus.com/feedback
     

    #2
  3. G_Nick_T_FTnG Gingerbread Jul 15, 2019

    G_Nick_T_FTnG, Jul 15, 2019 :
    this happens directly from a factory reset. so no cache issues.

    Thanks
     

    #3
  4. the_o2 Marshmallow Jul 15, 2019

    the_o2, Jul 15, 2019 :
    Then better to report it at above link
     

    #4