26

Bluetooth

  1. Unstop Cupcake Jun 29, 2018


  2. loumar005 Cupcake Jun 29, 2018

    loumar005, Jun 29, 2018 :
    just got a OnePlus 6 and my Bluetooth won't connect to the car
    is there a patch to fix this??
     

  3. Scherpenseel Jelly Bean Jun 30, 2018

    Scherpenseel, Jun 30, 2018 :
    I've got a OnePlus 6, no issues here! Connected perfectly.
     

  4. loumar005 Cupcake Jun 30, 2018


  5. T1530366408663 Cupcake Jun 30, 2018

    Last edited: Jun 30, 2018

  6. G_Anjan_R_QCjt Cupcake Jul 1, 2018

    G_Anjan_R_QCjt, Jul 1, 2018 :


    W1nd

    no problem with my Ford Ecosport​


    did you do something extra. I doesn't connect ecosport. op5 was fine not 6.
     
    Last edited: Jul 1, 2018

  7. W1nd Gingerbread Jul 1, 2018

    W1nd, Jul 1, 2018 :
    delete all old devices than try
     

  8. F_Jessieke_De_Belder_QRv Cupcake Jul 1, 2018


  9. HaackWar Cupcake Jul 2, 2018

    HaackWar, Jul 2, 2018 :
    I found a temporary workaround for this issue. Disable the voice call option for the Gear S3 in the bluetooth settings in Android. Now the OP6 stays connected and the issue is gone.

    @OP: please make sure the OP6 is able to handle multiple BT voice devices with the next update, this is a bug.
     

  10. DanielPT Donut Jul 3, 2018

    DanielPT, Jul 3, 2018 :
    Yes i also found out if i jjust tab my Skoda in the bluetooth menu it connects fine. So i miss some kind of perority? Strange it worked with my Samsung s 6.
     

  11. BrianReimer Cupcake Jul 3, 2018

    BrianReimer, Jul 3, 2018 :
    Got the same problem - with a connected Samsung Gear and my car.

    Turned the telephone part/profile OFF on the Gear bluetooth connection - and now the car bluetooth is working every time.

    Before that I had the 'No network connection' issue on my car radio.
     

  12. tristan.dcatalano Cupcake Jul 5, 2018

    tristan.dcatalano, Jul 5, 2018 :
    Also having this issue. 2018 Nissan rogue, one day it works the next day it can't connect. I love this phone but I thought by this iteration the birds would've been all worked out. Bluetooth isn't new tech.
     

  13. _Loucif_Redjai_ Gingerbread Jul 5, 2018

    _Loucif_Redjai_, Jul 5, 2018 :
    am facing the same problem but after updating to Android 9.
    with Android Oreo there is no problem with that
     

  14. melinaneron Cupcake Jul 21, 2018

    melinaneron, Jul 21, 2018 :
    when I connect to my 2018 Jia Sorento, the Bluetooth volume goes to 0, so it plays in the background until I remember to check it. any idea how to make that stop?
     

  15. nabbed Honeycomb Jul 21, 2018

    nabbed, Jul 21, 2018 :
    Adjust the Bluetooth volume to your liking. Click on the volume keys and select BT volume slider. Change it to what you like.
     

  16. melinaneron Cupcake Jul 21, 2018

    melinaneron, Jul 21, 2018 :
    right, every time. I'd like to stop doing that every time I get in my car.
     

  17. nabbed Honeycomb Jul 21, 2018

    nabbed, Jul 21, 2018 :
    The setting for BT volume is supposed to stay the same as you last set it. There must be an app you installed that keeps resetting it to zero.
    Disable apps, especially apps that have anything to do with volume or BT, until you find the culprit app.

    I would suggest to disable half of all apps, and if the problem is not fixed, then disable a half of the other half of all apps.
    Keep narrowing it down by disabling a half of remaining suspect apps until you zero on the bad app.
     

  18. melinaneron Cupcake Jul 21, 2018

    melinaneron, Jul 21, 2018 :
    it only happens in my car, not ony Bluetooth headphones.
    I'll try that though.
     

  19. G_Shomshuz_Zaman_bZFO Cupcake Jul 21, 2018

    G_Shomshuz_Zaman_bZFO, Jul 21, 2018 :
    still same with the new firmware, can't connect car audio and smart watch audio at the same time. works ok when smart watch audio is switched off
     

  20. Quilla Cupcake Jul 23, 2018

    Quilla, Jul 23, 2018 :
    Connected perfectly to Audi MMI for Audi A3 2017, but when playing through Spotify, audio will stutter/skip after playing for a while every 10 seconds or so. Reconnecting, deleting bluetooth and reconnect do not solve the problem.

    I am on latest OOS.