26

Bluetooth

  1. W1nd Gingerbread Jun 4, 2018


    #21
    O1539891546079 likes this.
  2. dilipkumar2288 Froyo Jun 4, 2018


    #22
  3. Chriiis Gingerbread Jun 4, 2018


    #23
  4. Itsdevesh Cupcake Jun 4, 2018

    Itsdevesh, Jun 4, 2018 :
    I'm not facing such issue.... its connected with my car stereo very smoothly..
     

    #24
  5. chaitanyapv Cupcake Jun 4, 2018

    chaitanyapv, Jun 4, 2018 :
    I have an issue too. alternate calls don't route through Bluetooth. they are on the phone and I need to call back to make sure they are on Bluetooth
     

    #25
  6. lems111 Eclair Jun 7, 2018

    lems111, Jun 7, 2018 :
    same issue with my Yaris 2014 - I have to forget car connection and re-add, each time I get in the car, to get audio to work. even if I switch the audio output manually on the phone. In the phone's Bluetooth setting, car shows 'no media'
     

    #26
    Lguzman19 likes this.
  7. Mucho79 Donut Jun 7, 2018

    Mucho79, Jun 7, 2018 :
    Having problems with my Mercedes Benz C220. My S8+ connected automaticly with my car. With the 1+ I have to press a button in my car. After it is connected, my car says the phone function is disabled. So I have to diconnect the 1+ within Bluetooth settings in the phone and reconnect. After that the Phone function ist working again but my Car doesn't shows me my carrier. It says "No Connection" but phoning ist working.

    Edit: I'm also using a Samsung Gear S3
     

    #27
  8. Sadiq Ameen Cupcake Jun 7, 2018


    #28
  9. Darpit Cupcake Jun 7, 2018

    Darpit, Jun 7, 2018 :
    I am also unable to my car's Bluetooth.
    Car details
    Suzuki Ciaz make 2015
     

    #29
  10. jgeorge116 Donut Jun 8, 2018

    jgeorge116, Jun 8, 2018 :
    2011 Honda accord here, experiencing Bluetooth problem. My one plus 2 connects perfectly for the past two years.

    With OP6 during a call will connect for 30 seconds then will say Bluetooth connection lost.
     

    #30
    Rudygolightly likes this.
  11. Arthur.orin Gingerbread Jun 8, 2018


    #31
  12. NPMC Donut Jun 8, 2018

    NPMC, Jun 8, 2018 :
    2017 Mégane and the phone /car are always connecting and disconnecting .... Impossible to make calls..did anyone found a solution?
     

    #32
  13. V1528492362168 Cupcake Jun 8, 2018


    #33
  14. es339 Cupcake Jun 8, 2018

    es339, Jun 8, 2018 :
    I don't have any problem with my Ford B Max and with xiaomi BT speaker.
     

    #34
  15. xatox Froyo Jun 8, 2018


    #35
  16. Sadiq Ameen Cupcake Jun 8, 2018

    Sadiq Ameen, Jun 8, 2018 :
    there are no developr settings in my i 20 active... bt connects but cant make calls.. i can stream audion.. but during call i get no network but on ph full network
     

    #36
  17. NPMC Donut Jun 8, 2018

    NPMC, Jun 8, 2018 :
    ok tomorrow i'll try that
     

    #37
  18. NPMC Donut Jun 8, 2018


    #38
  19. xatox Froyo Jun 8, 2018

    xatox, Jun 8, 2018 :
    Developer settings is on your phone.
    It's Hidden, Google it to unlock.
     

    #39
  20. Sadiq Ameen Cupcake Jun 8, 2018


    #40