1

calling app not working properly

  1. sourabhmaini Donut Jul 11, 2019


    #1
  2. G_Paweł_“Obywatel_Pis Froyo Jul 11, 2019

    G_Paweł_“Obywatel_Pis, Jul 11, 2019 :
    yes, confirmed I sent so many emails about this and no answer. such easy to detect bug during beta test like black screen........ beta testers wake up.
     

    #2
  3. Paschfire KitKat Jul 11, 2019

    Paschfire, Jul 11, 2019 :
    I suggest you report such issue(s) through the proper channels, as creating a thread here within the community forums isn't the correct places for submitting bug reports. There's a specific sections made for submitting such reports(linked just below), otherwise OnePlus Devs/bug hunters will likely never read this.

    Bug/Issue reports go here;
    https://forums.oneplus.com/feedback/


    Or, continue the discussion within one of the existing release threads for OOS 9.0.X to look for other possible solutions.

    OOS 9.0.2~9.0.3 Pie 9 for OnePlus 3/3T here;
    https://forums.oneplus.com/threads/...android-pie-for-oneplus-3-oneplus-3t.1037208/

    OOS 9.0.4 Pie 9 for OnePlus 3/3T here;
    https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-9-0-4-for-oneplus-3-oneplus-3t.1065726/


    In the future pls use the forums search, before creating unnecessary threads like this one.
     

    #3
  4. Afzal Khan KitKat Jul 11, 2019

    Afzal Khan, Jul 11, 2019 :
    Use the proper channel to report or else these will never reach out to them. Try to capture extended screenshot and check if do see the squeezed image at the bottom of that screenshot. If so report that as well..
     

    #4
  5. sourabhmaini Donut Jul 19, 2019

    sourabhmaini, Jul 19, 2019 :
    as suggested by you, I had raised the feedback.
    but no action / support.
    now can you guide what should be done.
    will this problem be rectified or we people who are facing this problem need to get rid of this device.
     

    #5
  6. Z1516254285670 Cupcake Jul 19, 2019


    #6