1

Cannot read "ota.zip"

  1. SatriaPerdana Ice Cream Sandwich Apr 9, 2017

    SatriaPerdana, Apr 9, 2017 :
    Yes it's 4gb, a laptop.
    But somehow I managed to install the ob13 after using the cmd command increaseuserVA and using minimal adb fastboot 1.4.2 afterwards (it doesn't work in the modified adb which have addressaware applied).
     

    #21
  2. JorgeManuelSilva91 Ice Cream Sandwich Apr 9, 2017

    JorgeManuelSilva91, Apr 9, 2017 :
    Google seems to have updated ADB (platform-tools-latest-windows.zip) and probably broke Large Address Awareness trick.
     

    #22
  3. SatriaPerdana Ice Cream Sandwich Apr 9, 2017

    SatriaPerdana, Apr 9, 2017 :
    I see that's might be the reason, thanks for your help ;)
     

    #23
  4. JorgeManuelSilva91 Ice Cream Sandwich Apr 9, 2017

    JorgeManuelSilva91, Apr 9, 2017 :
    I have edited my post at https://forums.oneplus.net/posts/15836034 with mirror of the previous version the platform-tools which is known to work with LAA.

    Also... I might be a problem with a Windows 10 recent update, who knows... Damn Microsoft.
     

    #24
    SatriaPerdana likes this.
  5. SatriaPerdana Ice Cream Sandwich Apr 10, 2017


    #25
  6. 8055rish Cupcake Apr 22, 2017

    8055rish, Apr 22, 2017 :
    Simply while entering the command "adb sideload" after that drag and down the zip file in the command prompt. It'll add the file's address also and enter. This will run the command.
     

    #26
  7. neisor Gingerbread May 4, 2017

    neisor, May 4, 2017 :
    This helped me! FlashTools64 work like a charm!

    Thank you.
     

    #27
    kwreid likes this.
  8. ssalgooglass Cupcake May 16, 2017

    ssalgooglass, May 16, 2017 :
    You're Welcome!!
     

    #28
  9. G_Josiah_Velichko_SgXO Cupcake Jul 7, 2017

    G_Josiah_Velichko_SgXO, Jul 7, 2017 :
    I get an "Installation Failed" error on my phone when my computer states it's 47% done.

    On the terminal it tells me "Total xfer: 1.00x".

    Anyone have got ideas of how to fix this?
     

    #29
  10. SatriaPerdana Ice Cream Sandwich Jul 7, 2017

    SatriaPerdana, Jul 7, 2017 :
    Sideload again usually fine using beta 13 if you're using op3
     

    #30
  11. jaldert Cupcake Jul 7, 2017

    jaldert, Jul 7, 2017 :
    I had the same problem, you probably doing something wrong.
    -Make sure your zip file and your .MD5 file are stored at the same location, WITH the same name (blablabla.zip and blablabla.MD5)
    -Don't forget do adjust your commandprompt start line: it must be stored at that exact location, otherwise you can change it with: cd\ => to get out of your maps, d: => to change to your 'd' drive,.... ^^ then it should work fine :)
     

    #31
  12. brndnbnr Gingerbread Sep 23, 2017


    #32
  13. yuhc Cupcake Oct 9, 2017


    #33
  14. G_Cypher_Dude_UZHF Cupcake Oct 22, 2017

    G_Cypher_Dude_UZHF, Oct 22, 2017 :
    ok I had the same problem I'll tell you guys step by step what I did

    1: download file from this link

    https://www.techpowerup.com/forums/threads/large-address-aware.112556/

    if u scroll at the bottom you'll find ATTACHED FILES
    you have three files in there 1st one didn't work for me so I tried 2nd one that's something like "laa net framework"

    2: make sure ADB server is off to do that type this command adb kill-server

    4:type 'set ADB_TRACE=all' ( without quotes)

    5:eek:pen large address aware application and browse for your adb.exe file and check the check box and click save

    6: now go back to cmd and type adb devices

    7: type adb sideload [file_name]
     

    #34
  15. iamamit Donut Dec 11, 2017

    iamamit, Dec 11, 2017 :
    this is the proper solution. I would say only one for this issue. I had forgotten what i had done. Thanks for this. Keep helping man!
     

    #35