1
Cast screen problem

  1. F1514484458655
    Donut Mar 13, 2018


    #1
    Zubair2017 likes this.
  2. MentalDraco
    Marshmallow Mar 13, 2018


    #2
    freddyabbes likes this.
  3. F1514484458655
    Donut Mar 13, 2018


    #3
  4. freddyabbes
    Honeycomb Mar 13, 2018


    #4
    F1514484458655 and MentalDraco like this.
  5. F1514484458655
    Donut Mar 13, 2018


    #5
  6. MentalDraco
    Marshmallow Mar 13, 2018

    MentalDraco , Mar 13, 2018 :
    Aaa so not all types, just 2 random TVs. Did you enable WiFi display in cast settings?
     

    #6
    kunal.h222 likes this.
  7. F1514484458655
    Donut Mar 13, 2018

    F1514484458655 , Mar 13, 2018 :
    Yes

    it connects and plays but a lot of lagging
     

    #7
  8. Waveform Modifier
    Marshmallow Mar 13, 2018

    Waveform Modifier , Mar 13, 2018 :
    And you think it is our problem... Interesting...
     

    #8
  9. F1514484458655
    Donut Mar 13, 2018

    F1514484458655 , Mar 13, 2018 :
    Tried the same with other low end phone works perfectly fine...
     

    #9
    sanjay0sathyan likes this.
  10. Waveform Modifier
    Marshmallow Mar 13, 2018


    #10
  11. sanjay0sathyan
    Froyo Mar 13, 2018


    #11
    F1514484458655 likes this.
  12. sanjay0sathyan
    Froyo Mar 13, 2018

    sanjay0sathyan , Mar 13, 2018 :
    have submitted the same issue you can too
     

    #12
    F1514484458655 likes this.
  13. sanjay0sathyan
    Froyo Mar 13, 2018

    Last edited: Mar 13, 2018

    #13
  14. sanjay0sathyan
    Froyo Mar 13, 2018

    sanjay0sathyan , Mar 13, 2018 :
    Our? Speak for yourself .. [e]1f602[/e]
     

    #14
  15. Adam.rosenthal
    Gingerbread Mar 13, 2018

    Adam.rosenthal , Mar 13, 2018 :
    First off, sorry this community is filled with condescending cave-dwelling virgin neck-beard trolls. Not everyone is fit to help other people.

    Answers to a few questions might lead someone in the direction of some help for you (answering as accurately as you can will get you the best suggestions):
    1. Is your phone rooted? If so, what ROM? If not, what version of OxygenOS are you on?
    2. How long ago did you notice this happing and has it been consistent since you first saw it?
    3. Have you tried it over another wireless network?
    4. Have you tried resetting your router? Sometimes connection issues can happen for a single device on the network.

    Some other things I'd maybe suggest are to maybe do a factory reset but you probably already know that's a bit of work. I've heard there's a way to clear system cache on these phones but I'm not familiar with how. You might want to look into that before trying a factory reset since it may be less effort.

    If anything I've mentioned works, let us know, otherwise answer the questions and maybe we can try to work through stuff further. Maybe a non-troll can chime in with more suggestions.
     

    #15
  16. elanglois
    Lollipop Mar 13, 2018

    elanglois , Mar 13, 2018 :
    There are more televisions than just Samsung and Sony. That is hardly "all"
     

    #16
  17. elanglois
    Lollipop Mar 13, 2018

    elanglois , Mar 13, 2018 :
    Sounds like your network at fault. Problem solved
     

    #17
  18. sanjay0sathyan
    Froyo Mar 13, 2018

    sanjay0sathyan , Mar 13, 2018 :
    This is the issue with new update oreo for one plus 5t. nothing to do with reset or recovery clear or router.. (I have the same issue, Have checked it collected the log/vidoe) and have submitted the bug to the one plus team they replied regarding this and will be rectifying it soon...
     

    #18
  19. sanjay0sathyan
    Froyo Mar 13, 2018


    #19
  20. Q1520989800069
    Cupcake Mar 14, 2018


    #20