90
[Closed][CM 14][Android][7.0/7.1] for OnePlus 2

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spencer1620
    Ice Cream Sandwich Oct 17, 2016

    spencer1620 , Oct 17, 2016 :
    Did you spam your way to ice cream sandwich or have you actually written something useful?
     
    Last edited: Oct 17, 2016

  2. bharatasnani
    Cupcake Oct 18, 2016

    bharatasnani , Oct 18, 2016 :
    nope... i could not get it working..
     

  3. Mashten
    Cupcake Oct 18, 2016


  4. ChAnandKumar
    Eclair Oct 18, 2016

    ChAnandKumar , Oct 18, 2016 :
    Yes its working
     

  5. akshar96
    Cupcake Oct 18, 2016

    akshar96 , Oct 18, 2016 :
    oh yes i did flash supersu. thanks :D
     

  6. Jitesh Saitawadekar
    KitKat Oct 18, 2016


    Hadas90 likes this.
  7. Mohamm3d_adam
    Froyo Oct 18, 2016

    Mohamm3d_adam , Oct 18, 2016 :
    Can you tell what you did. Cause I'm using 4g on my first sim and if I enable 4g on the second I don't get any data :/
     

  8. ChAnandKumar
    Eclair Oct 18, 2016

    ChAnandKumar , Oct 18, 2016 :
    What I did is following steps
    Settings->Sim Card->Prefrerred SIM for - Mobile Data and selected the second sim.
     

  9. Poli169
    Cupcake Oct 19, 2016

    Poli169 , Oct 19, 2016 :
    I'm currently using the S7 headphones on my phone and the call volume seems real low not sure if this is normal or something to do with the rom. When i was running stock they sounded fine but not sure if they just decided to give up on me.
     

  10. Mashten
    Cupcake Oct 19, 2016


    ArtuCer likes this.
  11. spencer1620
    Ice Cream Sandwich Oct 19, 2016


  12. Mashten
    Cupcake Oct 19, 2016

    Mashten , Oct 19, 2016 :
    I'm sorry but I only know that it is working on grarak's build. Just wanted to confirm for shreesha's. And there is no in-forum search button here. So excuse me if I didn't want to read 42 pages looking for it.
     

  13. racherlasiva9
    Donut Oct 19, 2016

    racherlasiva9 , Oct 19, 2016 :
    it is not working in shreesha's
     

  14. EmmanuelMalho
    Donut Oct 19, 2016

    EmmanuelMalho , Oct 19, 2016 :
    Do you have it working by now?
     

  15. sanjay1298
    Cupcake Oct 19, 2016

    sanjay1298 , Oct 19, 2016 :
    Hey guys, I am not getting 4G network in SIM1 and it is working perfectly in SIM2.
    few days earlier it was working fine but now no 4G network in SIM1.
    I am on shreesha's 11/10 build. tried many times clearing cache and re-flashing but no luck.
    Any Idea how to resolve it.
     

  16. kemalwebnet
    Honeycomb Oct 19, 2016


  17. locxFIN
    KitKat Oct 19, 2016

    locxFIN , Oct 19, 2016 :
    Slow in what way? Never had any market problems. Do you really expect basically an experimental ROM to not have any bugs anyway?
     

    R@pt0r likes this.
  18. ant_mir
    Honeycomb Oct 19, 2016

    ant_mir , Oct 19, 2016 :
    Just reboot once every 3 days.
     

    R@pt0r likes this.
  19. Rahul M Varghese
    Cupcake Oct 20, 2016

    Rahul M Varghese , Oct 20, 2016 :
    The Sim Connection suddenly drops for a few seconds and internet is disconnected. Also the battery icon cannot be changed into a text or circle.
     

  20. pryggi
    Ice Cream Sandwich Oct 20, 2016

    pryggi , Oct 20, 2016 :
    @Rahul M Varghese
    Maybe it is too aggressively trying to cling onto LTE network, and if the LTE coverage is poor, it falls back to 3G, and then again switches to LTE, etc, so constantly switching between 4G and 3G. Try setting the preferred network type to 3G in SIM settings and see if the disconnects stop happening.