In urma hackarii/virusului de care am beneficiat, am decis sa-mi rad complet telefonul. Mi-a luat o saptamana pana sa-mi fac backup

Dar acum sunt pregatita!
Cineva a sugerat sa fac pasii descrisi de Audiofilu din tutorialul de la semnatura, atata ca n-am inteles nimic. Eu nu m-am ocupat veci cu asa ceva, si ma depasesc termenii si explicatiile abreviate.
Poate cineva sa-mi spuna, ca la prosti, cum sa fac?
Mentionez ca fiindca deja m-am ars cu OS-ul 'din fabrica', suflu in chestii prea hackate.
Deci vreau doar sa sterg tot tot tot, sa nu ramana nici o urma de informatie pe el - ca o formatare aspra; dupa care sa se reinstaleze un OS fresh, garantat 100% fara spyware sau bazdaganii. Am inteles ca daca il root-ez (sau unlock-ez? nu mi-e clar care ce face), dup-aia devine mai sensibil la atacuri, si daca e adevarat, vreau fara rutare

.
Si inca o nebunie personala - inainte de ultimul upgrade, era frumos meniul de la apelare - aveam un ecran cu apelatii frecventi care-mi placea tare. Si in plus, cand ma suna cineva, i se vedea poza mare de tot. La ultimul update, au scos lista aia si au pus ceva similar dar mai urat si mic, si in plus cand ma suna cineva, in loc de poza persoanei, mare, vad doar un cerculet mic cu poza. Deci vreau versiunea aia de dinainte de ultimul update, daca se poate. Sau o alta versiune care are poze mari.
Cum sa fac?
Va rog, si multumesc!
Click to expand...