0
[Επίσημο] Αγορά - Κόστος - Παραγγελία - Αποστολή & Εντυπώσεις OnePlus TV

 1. gaster
  Lollipop Moderator Sep 26, 2019

  gaster , Sep 26, 2019 :
  Σήμερα λοιπόν στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ινδία, η OnePlus παρουσίασε πέρα από το OnePlus 7T και την για πρώτη φορά στην ιστορία της τεχνολογική συσκευή η οποία δεν είναι άλλη από την έξυπνη τηλεόραση OnePlus TV. Με ένα πάνελ QLED 4Κ 55 ιντσών η OnePlus δήλωσε πως η τηλεόραση αυτή χρησιμοποιεί από της καλύτερης τεχνολογίας πάνελ ώστε να μην αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα στο θέμα φωτισμού, αντανακλάσεων και dimming (σμίκρυνσης).

  Στα του ήχου έχουμε μια ηχόμπαρα η οποία αυτόματα ενεργοποιείται και αθόρυβα βγάινει προς τα κάτω με την ενεργοποίηση της τηλεόρασης και ενισχύεται συνολικά από 6 ηχεία Dolby Atmos και υποστήριξη Surround των 50W και άλλα 2 ηχεία εξίσου από την πίσω πλευρά των 50W για καθαρό και δυνατό ήχο ώστε να απολαμβάνει κανείς εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας.

  Το λογισμικό που θα τρέχει σε αυτήν είναι το Android TV το οποίο εύκολα λειτουργεί με τις συσκεύες smartphone OnePlus όπως επίσης και υποστηρίζει Google Assistant και Alexa.

  Συνδέοντας μια συσκευή smartphone OnePlus στην OnePlus TV, υπάρχει μια πληθώρα δυνατοτήτων που μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει.

  Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο βίντεο σχετικά με την OnePlus TV:


  Προς το παρόν η OnePlus TV θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ινδία. Το κόστος της με βάση πάντα το νόμισμα της Ινδίας, είναι σε δολάρια 1,000$ για την αρχική έκδοση και 1,400$ για την έκδοση με την ηχόμπαρα αυτόματου μηχανισμού.

  Τέλος η OnePlus δήλωσε πως εργάζεται σκληρά με τους παρόχους και τους συνεταίρους της, ώστε να μπορέσουν να φέρουν την OnePlus TV και στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη στο σύντομο μέλλον.
   

  #1