0

[Επίσημο] Με Εγγύηση ή Εκτός - Εξαρτήματα - Κοστολόγιο - Επισκευή - Συσκευές OnePlus

 1. gaster Lollipop Moderator Oct 11, 2018

  gaster, Oct 11, 2018 :
  Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με την OnePlus συσκευή σας και βρίσκεστε εντός ή εκτός εγγύησης ή απλά έχετε προκαλέσει οι ίδιοι ζημιά που δεν καλύπτεται από την εγγύηση όπως για παράδειγμα το σπάσιμο οθόνης κτλ., έχετε την δυνατότητα να την επισκευάσετε επίσημα μέσω της OnePlus.

  Αν θέλετε την άποψη μου, αυτή είναι και η καλύτερη επιλογή διότι εδώ η αντικατάσταση των εξαρτημάτων - κομματιών της συσκευής σας γίνεται με γνήσια ανταλλακτικά της OnePlus, τα οποία σε τρίτα καταστήματα στο Διαδίκτυο δεν θα βρείτε (Ακριβώς ίδια).

  Επίσης παρέχεται εγγύηση σε κάθε νέο εξάρτημα που σας αντικαθιστά η OnePlus, ενώ για παράδειγμα αν είστε εντός εγγύησης και σπάσει η οθόνη σας και την επισκευάσετε από κάποιο άλλο τρίτο κατάστημα και όχι από την OnePlus, μετά αν εμφανίσει κάποιο άλλο πρόβλημα η συσκευή που κανονικά θα το κάλυπτε η OnePlus μέσω της εγγύησης, εκεί δεν θα έχετε αυτή την δυνατότητα διότι η OnePlus θα παρατηρήσει ότι έχει μπει τρίτο χέρι στην συσκευή για επισκευή και χάνεται η οποιαδήποτε εγγύηση είχατε.

  Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την λίστα των OnePlus συσκευών και επιλέγοντας μία από αυτές, θα βρείτε τα διαθέσιμα εξαρτήματα - κομμάτια τα οποία μπορούν να επισκευαστούν - αντικατασταθούν καθώς και το κόστος επισκευής τους.

  Τα εξαρτήματα - κομμάτια δεν πουλιούνται ξεχωριστά αλλά είναι διαθέσιμα μόνο για περιπτώσεις επισκευής της συσκευής σας από την OnePlus:

  Ελλάδα:
  https://www.oneplus.com/gr/support/repair-pricing

  Κυπρος:
  https://www.oneplus.com/cy_gr/support/repair-pricing

  Εφόσον είστε σίγουροι ότι θέλετε να προχωρήσετε, πατάτε κλικ στο κουμπι Request Repair και έπειτα ακολουθείτε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την διαδικασία επισκευής στην οποία θα βρείτε και το τελικό κόστος συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής.

  Η διαδικασία επισκευής διαρκεί συνήθως 7 έως 9 ημέρες.

  Επιπλέον Σημαντικές Πληροφορίες Εγγύησης - Εκτελωνισμού:

  Εφόσον η συσκευή αγοραστεί επίσημα από την ιστοσελίδα της OnePlus, παρέχεται εγγύηση 2 χρόνια κανονικά από την OnePlus και σε περίπτωση που συμβεί κάτι και έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι θέμα συσκευής και όχι ζημιά του χρήστη μετά από επικοινωνία του ίδιου με το Customer Support σε συνομιλία - chat πραγματικού χρόνου εδώ https://www.oneplus.com/gr/support για Ελλάδα και εδώ https://www.oneplus.com/cy_gr/support για Κύπρο, η ίδια αναλαμβάνει την παραλαβή - επιδιόρθωση - επιστροφή της συσκευής στον πελάτη καθώς και τα έξοδα αποστολής.

  Η συσκευή στέλνεται για επιδιόρθωση στα Ευρωπαϊκά εξουσιοδοτημένα κέντρα service της OnePlus στην Πολωνία και Γερμανία και όχι στην Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία επιδιόρθωσης γίνεται γρήγορα και δεν υπάρχει έξτρα τελωνειακό κόστος. Επιπλέον πληροφορίες για τον χρόνο αναμονής παρέχονται από την OnePlus, την στιγμή που δημιουργείται η ετικέτα επισκευής, επιστροφής ή αντικατάστασης. (Repair, Return, Replacement). Εξουσιοδοτημένο κέντρο Service δεν υπάρχει στην Ελλάδα όπως και σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης εκτός των προαναφερθέντων παραπάνω.

  Σε περίπτωση που ο χρήστης προκαλέσει ζημιά και επιθυμεί να επισκευάσει την συσκευή για αυτόν η OnePlus, μπορεί κανονικά να το αναλάβει η ίδια, με επιπλέον κόστος φυσικά από τον πελάτη και όπως αναφέρθηκε ήδη παραπάνω.

  Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, καλύτερα στείλτε μου προσωπικό μήνυμα εδώ στο forum ώστε να μην χάσω την ειδοποίηση σας, ή προσωπικό μήνυμα στην σελίδα OnePlus Greece στο Facebook εδώ για να σας απαντήσει η ομάδα.

  Επίσης υπάρχει και ο επίσημος σύνδεσμος περί πολιτικής πωλήσεων και εγγύησης που θα βρείτε παρακάτω:

  Ελλάδα:
  https://www.oneplus.com/gr/legal/terms-of-sales

  Κύπρος:
  https://www.oneplus.com/cy_gr/legal/terms-of-sales
   

  #1