2
Third Party Software

[Ερωτήσεις - Τεχνικά Και Λειτουργικά Προβλήματα] Υποστήριξη Για Το OnePlus One

  1. gaster Lollipop Moderator Jun 1, 2015

    gaster, Jun 1, 2015 :
    Αφού κατάφερα να διαβάσω σήμερα όσο μπόρεσα κάποιες αναφορές προβλημάτων διάφορων χρηστών για το OnePlus One τους, δημιούργησα το συγκεκριμένο θέμα έτσι ώστε ο κάθε χρήστης να αναφέρει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και να υπάρχει άμεση ειδοποίηση και ενημέρωση.

    Διαφορετικά με το να δημιουργούμε ο καθένας μας από ένα ξεχωριστό θέμα, απαιτείται περισσότερος χρόνος. Οπότε θα σας παρακαλούσα να γράφετε στο συγκεκριμένο θέμα οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει και όπως είπα και πριν καιρό, όσο περνάει από το χέρι μου με τον χρόνο που διαθέτω και το κουράγιο λόγο ανάρρωσης, θα προσπαθώ να βοηθάω τον καθένα από εμάς. Και φυσικά μεταξύ μας ο ένας τον άλλον.

    Έπειτα όποιος πιστεύει πώς η συσκευή του έχει πρόβλημα υλικού και όχι λογισμικού, και θα ήθελε να επικοινωνήσει άμεσα με την OnePlus για αντικατάσταση της, μπορεί να επισκεφθεί αυτόν https://oneplus.net/support τον σύνδεσμο και να πατήσει εκεί που γράφει "Haven't Found Your Answer" και έπειτα από κάτω "Submit A Ticket" Ευχαριστώ :)
     

    #1
    jeisblack and Vavouris like this.
  2. Aranu Eclair Jun 1, 2015

    Aranu, Jun 1, 2015 :
    Καλημέρα Gaster! Να σου πω...Γιατί δεν το ρίχνεις πάνω στο Ελληνικό Support που νομίζω ότι για αυτό το έβαλαν. Αν είμαι λάθος συγγνώμη :)
     

    #2
  3. gaster Lollipop Moderator Jun 1, 2015

    gaster, Jun 1, 2015 :
    Καλημερα φιλε. Το σκεφτηκα. Αλλα επειδη αυτο ειναι support εμεσσο απο εμας εδω και οχι αμεσα απο την ιδια την OnePlus ηθελα να αποφυγω τυχον λαθος κατανοησεις απο τον κοσμο.

    Γιαυτο και ο διαχειριστης εκει εγραψε οτι αν χρειαζεστε κατι επισκεφθειτε το συνδεσμο http://oneplus.net/support :)
     

    #3
    Aranu likes this.
  4. Aranu Eclair Jun 1, 2015


    #4
    gaster likes this.
  5. journeyman77 Cupcake Jun 3, 2015

    journeyman77, Jun 3, 2015 :
    καλησπέρα, μόλις σας ανακάλυψα και είμαι περήφανος που υπάρχει η Ελληνική κοινότητά μας!
    Μπαίνω στην ερώτησή μου:
    είμαι σε στοκ CM12 αλλά από μπαταρία είναι "βράστα" και θέλω να δοκιμάσω και άλλες ΡΟΜ που λένε ότι συμπεριφέρονται καλύτερα στο θέμα μπαταρία.
    Θέλω λοιπόν τα φώτα σας πως μπορώ να κάνω backup τα δεδομένα μου και τα βήματα ώστε να μπορέσω μετά να βάλω την ΡΟΜ της αρεσκείας μου.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
     

    #5
    gaster likes this.
  6. gaster Lollipop Moderator Jun 3, 2015

    gaster, Jun 3, 2015 :
    Καλησπερα φιλε. Διαβασε αν θελεις τους οδηγους εδω:

    https://forums.oneplus.net/threads/...stasi-tropopoiimnoy-recovery-kai-root.279654/

    https://forums.oneplus.net/threads/...i-enimerseon-diagraf-dedomnon-syskeys.287219/

    https://forums.oneplus.net/threads/...-custom-recovery-cyanogen-os-12-cm12s.296698/

    https://forums.oneplus.net/threads/...pyrnes-custom-roms-recoveries-kernels.284783/
     

    #6
  7. Aranu Eclair Jun 6, 2015

    Aranu, Jun 6, 2015 :
    Έχω μάλλον ένα θεματάκι με το 4G της Comsote.
    Αρχικά είχα την Exodus 5.0.2 και όλα καλά όλα ωραία μπορούσα να μπω με δεδομένα αλλά δεν έμπαινα συχνά γιατί δεν είχα :).
    Ένα βράδυ μου έρχεται μήνυμα από Cosmote ότι έχω 4G.(Έχει 2 βδομάδες)
    Μόλις βγήκε η 5.1.1 Exodus(βασισμένη σε CM12.1) φυσικά και την flashara.
    Μου κάνει δώρο χθες η Cosmote 250mb και πάω να μπω με δεδομένα.
    Δεν βλέπω καμιά κίνηση. Το κινητό είναι σε LTE αλλά σαν να μην έχει connection με Cosmote.
    Έχουμε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?Ευχαριστώ!
     

    #7
  8. gaster Lollipop Moderator Jun 6, 2015

    gaster, Jun 6, 2015 :
    Φιλε μου μηπως να εκανες backup τα αρχεια σου και επειτα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ισως στρωσει
     

    #8
  9. AkisTsampa Cupcake Jun 7, 2015

    AkisTsampa, Jun 7, 2015 :
    Καλησπερα παιδες.Ειμαι νεος στην σελιδα και γραφω εδω γιατι μου παρουσιασε ενα προβλημα το OPO 16gb που εχω.Πριν μια βδομαδα περιπου το εβγαλα απο την τσεπη μου και ειχε κολλησει στην αρχικη οθονη που εμφανιζει το κινητο οταν το ανοιγεις με το σημα της cyanogen.Το φορτησα,το εκλεισα,το ξανα ανοιξα..αλλα τιποτα..παντα κολλαει εκει.Μηπως γνωρηζει κανεις τι συμβαινει,και ακομα καλυτερα μηπως γνωρηζει κανεις καποιον "τεχνικο" απο αθηνα που να ασχολειται μ αυτα και να μπορει να το φτιαξει?
     

    #9
  10. gaster Lollipop Moderator Jun 7, 2015

    gaster, Jun 7, 2015 :
    Γεια σου φιλε μου και καλως ηρθες. Δοκιμασε αυτον https://forums.oneplus.net/threads/solution-recover-from-hard-bricked-oneplus-one.104943/ τον οδηγο για αρχη
     

    #10
  11. Aranu Eclair Jun 7, 2015

    Aranu, Jun 7, 2015 :
    Αγαπητέ φάγαμε φασόλι :) Έφτασα σε σημείο να κάνω clean flash την τελευταία Exodus και πάλι τσιφος. Για 5.1.1 έχουμε modem?

    Edit: επίσης θέλω να ρωτήσω με τι να κάνω backup apps και settings γιατί κάθε φορά τα περνάω με το χέρι και τρελαίνομαι.
     

    #11
  12. amutsi Cupcake Jun 7, 2015

    amutsi, Jun 7, 2015 :
    γεια σας έχω και εγώ ένα oneplus one 64 με σύνδεση wind αλλά ταχύτητες 4g δεν πιάνει ποτέ βασικά η ένδειξη πάνω δεξιά είνai η Η+. Lte η 4g και δεν έχει δείξει ποτέ και η περιοχή καλύπτετε ουτε με άλλη κάρτα sim cosmote που έχει πιο καλό δίκτυο 4g πιανει το μονο που μου δειχνει ειναι το Η+ έχω ψάξει πολλα στα settings δεν κατάφερα κάτι αν γνωρίζει κάποιος ας απαντηση ευχαριστώ
     

    #12
  13. gaster Lollipop Moderator Jun 7, 2015

    gaster, Jun 7, 2015 :
    Φιλε θα σου ελεγα με καθαρη εγκατασταση να φλασαρεις την πρε ρουτ COS12 εδω
    [ΛΗΨΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Με Stock & Custom Recovery] Cyanogen OS 12 (CM12S) και το μοντεμ της

    για το backup εφοσον εισαι root μπορεις να δεις στο φορουμ εδω η στο google για τον τροπο backup με titanium backup η nandroid backup
     

    #13
    Aranu likes this.
  14. gaster Lollipop Moderator Jun 7, 2015

    gaster, Jun 7, 2015 :
    Στις ρυθμισεις το εχει προεπιλεγμενο στα δικτυα τηλεφωνου σε 4G? μηπως πρεπει να σου στειλει η wind ρυθμισεις για 4G? ποια εκδοση λογισμικου χρησιμοποιεις;
     

    #14
  15. amutsi Cupcake Jun 8, 2015

    amutsi, Jun 8, 2015 :
    5.02 αλλα μαλλον θελει ρυθμισεις απο wind
    thnks
     

    #15
    gaster likes this.
  16. gaster Lollipop Moderator Jun 8, 2015

    gaster, Jun 8, 2015 :
    Οκ. Ενημερωσε μας για οτι νεοτερο αν δεν γινει η γινει κατι
     

    #16
  17. Aranu Eclair Jun 9, 2015

    Aranu, Jun 9, 2015 :
    Ευχαριστώ gaster αν και δεν το έφτιαξα έτσι. Τα settings μου και το Modem ήταν μια χαρά. Η Cosmote έφταιγε.
     

    #17
    gaster likes this.
  18. HeroCy Cupcake Jun 11, 2015

    HeroCy, Jun 11, 2015 :
    Παιδιά μόλις έχω παραλάβει το δικό μου OPO και τρέχει CM11 ... ουσιαστικά όταν τραβάω βίντεο 4Κ ή slowmotion η οθόνη και το βίντεο γίνονται ελαφρώς πιο σκούρα ... φυσιολογικό?
     

    #18
  19. HeroCy Cupcake Jun 11, 2015

    HeroCy, Jun 11, 2015 :
    Επίσης από 100% η μπαταρία μέχρι το 80 % χάνεται σχετικά εύκολα ενώ από το 80% και κάτω η συσκευή είναι βράχος σε θέματα μπαταρίας!
     

    #19
  20. gaster Lollipop Moderator Jun 11, 2015

    gaster, Jun 11, 2015 :
    Θα σου προτεινα να αναβαθμησεις σε COS 12 Android 5.0.2 κανοντας καθαρη εγκατασταση. Διαβασε εδω https://forums.oneplus.net/threads/...stasi-tropopoiimnoy-recovery-kai-root.279654/ εδω https://forums.oneplus.net/threads/...i-enimerseon-diagraf-dedomnon-syskeys.287219/ και εδω https://forums.oneplus.net/threads/...-custom-recovery-cyanogen-os-12-cm12s.296698/ για πληροφοριες.

    Επειτα την συσκευη να την φορτισεις αφου σβησει απο μονο της λογο μπαταριας και για 4-5 ωρες. Τις 2-3 πρωτες φορες. Πληρης αποφορτιση και φορτιση. Αυτο κανω και εγω και εχω καλυτερα αποτελεσματα οσο αφορα την μπαταρια
     

    #20