4

Everyone got WiFi problem with 8.1?

  1. MJK1314 Donut Apr 20, 2018

  2. pikota Lollipop Moderator Apr 20, 2018


    #2
  3. Saisibi Suresh Honeycomb Apr 20, 2018

    Saisibi Suresh, Apr 20, 2018 :
    yes even I am facing WiFi problems. the connection just shows no internet (even though it's there). it gets fixed in 5 mins. any solution. pls help,WiFi is a big part of the phone experience
     

    #3
  4. Vanna2u Donut Apr 20, 2018

    Vanna2u, Apr 20, 2018 :
    Yes, I got problem too. Internet not working while WiFi is connected. Everytime I have to turn off my phone WiFi then reconnect to WiFi router then it is working.
     

    #4
    NeverGiveUpOnUrDreams likes this.
  5. Rajat_arora_ Gingerbread Apr 20, 2018

    Rajat_arora_, Apr 20, 2018 :
    Facing the issue.. Wifi is not Connecting at once. you have to wait for 1-2 minutes then it gets connected automatically.
     

    #5
  6. Vanna2u Donut Apr 20, 2018

    Vanna2u, Apr 20, 2018 :
    It is connected but no internet.
     

    #6
  7. skahmed Cupcake Apr 20, 2018

    skahmed, Apr 20, 2018 :
    wifi is connected but speed is very low.
    I have 10mbps connection but I didn't get speed in my OnePlus 5
     

    #7
    NeverGiveUpOnUrDreams likes this.
  8. TheRealGamer KitKat Apr 20, 2018


    #8
    MentalDraco and Hydra Bob like this.
  9. Vanna2u Donut Apr 20, 2018

    Vanna2u, Apr 20, 2018 :
    I don't know how to elaborate clearer as I don't know what bug it is. Just was wondering why my phone has no internet while WiFi is connected to WiFi router. I also use Xiaomi phone, there is internet... Recently solution, I have to turn off my 5T WiFi then reconnect and use NetAnalyzer app to test speed then there is internet traffic working. This issue is happening everytime I off from home.
     

    #9
    TheRealGamer likes this.
  10. F_Owen_Simpson_oDUl Cupcake Apr 20, 2018


    #10
  11. saad1957 Jelly Bean Apr 20, 2018

    saad1957, Apr 20, 2018 :
    - no , did you try :
    settings >> Backup & reset >> Network settings reset

    - did you clear system cache ?


    1524237408381.jpg
     

    #11
  12. Pritam_Dhokale Honeycomb Apr 20, 2018


    #12
  13. Gav_W86 Starting Point Expert Apr 20, 2018

    Gav_W86, Apr 20, 2018 :
    no issue here.
    try forgetting the network and re-connecting.
    clearing phone cache in recovery mode.
    Resetting network settings (settings > backup & reset > network settings reset)
     

    #13
    Hydra Bob and otto2 like this.
  14. Pritam_Dhokale Honeycomb Apr 20, 2018


    #14
  15. Vanna2u Donut Apr 20, 2018

    Vanna2u, Apr 20, 2018 :
    Let me try and will update result tomorrow.
     

    #15
  16. saad1957 Jelly Bean Apr 20, 2018

    saad1957, Apr 20, 2018 :
    [e]1f337[/e]
     

    #16
  17. C1524011563461 Cupcake Apr 20, 2018


    #17
  18. G_Antonio_Somarriba_wCcf Cupcake Apr 20, 2018


    #18
  19. afontijne Donut Apr 20, 2018

  20. Ravi Mafalus Ice Cream Sandwich Apr 20, 2018


    #20