59
[FAQ] OnePlus X

?

You still rocking the ol' Rosy?

  1. She ded.

    2 vote(s)
    40.0%
  2. No, I have a....

    0 vote(s)
    0.0%
  3. Sure do!

    3 vote(s)
    60.0%
  1. Mr. BG
    Welcoming Expert, Community Hero 2020 Community Expert Oct 8, 2016

    Mr. BG , Oct 8, 2016 :
    Read the first post?
     

  2. ashu28great
    Cupcake Oct 8, 2016

    ashu28great , Oct 8, 2016 :
    Hi, can anyone from one plus reply about VOLTE support
     

  3. Tobikage
    General Support Expert Award 2021 Oct 8, 2016

    Tobikage , Oct 8, 2016 :
    VoLTE is NOT COMING to the OPX and OPO
     

    Mr. BG likes this.
  4. Tobikage
    General Support Expert Award 2021 Oct 8, 2016


    Mr. BG likes this.
  5. Mr. BG
    Welcoming Expert, Community Hero 2020 Community Expert Oct 8, 2016


    Tobikage likes this.
  6. Tobikage
    General Support Expert Award 2021 Oct 8, 2016


    Mr. BG likes this.
  7. shepperd
    Donut Oct 8, 2016

    shepperd , Oct 8, 2016 :
    Thank you very much
     

    Mr. BG likes this.
  8. Mr. BG
    Welcoming Expert, Community Hero 2020 Community Expert Oct 8, 2016

    Mr. BG , Oct 8, 2016 :
    That advice will cost you one sheep :D
     

  9. Kanhardrampage
    Cupcake Oct 8, 2016

    Kanhardrampage , Oct 8, 2016 :
    Does anyone know how to activate the in app menu which usually pops up with the menu button on the Phone?
    I have an old app which hasn't been updated by the oem.
     

  10. shepperd
    Donut Oct 8, 2016

    shepperd , Oct 8, 2016 :
    Your's for the taking.i still dont see much difference but i guess it's subtle and my eyes not so great.
     

  11. Mr. BG
    Welcoming Expert, Community Hero 2020 Community Expert Oct 8, 2016

    Mr. BG , Oct 8, 2016 :
    Yes, I agree it's quite subtle.
     

  12. Channa Ravihal
    Cupcake Oct 8, 2016

    Channa Ravihal , Oct 8, 2016 :
    Google play Store was not working so I reseted my oneplus x after entering Google account getting message "please sign in using one of the owners accounts for this device"
     

  13. fitzyyyyy
    Donut Oct 9, 2016

    fitzyyyyy , Oct 9, 2016 :
    Does anyone else had the problem where the OPX stays for hours on the starting screen right after the update ?
     

  14. fitzyyyyy
    Donut Oct 9, 2016

    fitzyyyyy , Oct 9, 2016 :
    I ran the update a few hours ago, my phone is stuck on the starter screen ever since ... Does anyone know where I can find some help ?
     

  15. ujwal619
    Eclair Oct 9, 2016

    ujwal619 , Oct 9, 2016 :
    For "Unfortunately, Google Play services has stopped working" try going to recovery mode and clearing cache there.
    I did a clean install instead of updating and didn't face any such problem. If clearing cache doesn't help perform a clean-complete install
     

  16. ujwal619
    Eclair Oct 9, 2016

    ujwal619 , Oct 9, 2016 :
    it takes a bit time loading first time. Give it some time...
     

  17. fitzyyyyy
    Donut Oct 9, 2016

    fitzyyyyy , Oct 9, 2016 :
    hanks for helping :)
    Forgive me if I'm a real newbie here, but I was even concerned with the phone running out of battery (since I don't know if battery is grid powered during startup). Do you have an idae of how long it can take (in number of hours) ?
     

  18. Thodoras
    Cupcake Oct 9, 2016

    Thodoras , Oct 9, 2016 :
    After the 3.1.3 update i experience battery draining issues... I tried the cashe memory wype out at the recovery mode, but still i am having almost half the battery life i had with Lollipop...
    Another thing, whenever i enter the alarm clock menu, i get a pop up notice at the bottom of the screen that I 've set the ringtone to mute, which is wrong, since i check it every time it appears...
     

  19. fabiolanzi
    Ice Cream Sandwich Oct 9, 2016

    fabiolanzi , Oct 9, 2016 :
    have you disabled wifi and bluetooth search in Location settings?
     

  20. yogenderSingh1
    Honeycomb Oct 9, 2016

    yogenderSingh1 , Oct 9, 2016 :
    Third time I am asking for help. Did anyone manage to fix the 'Messanger has stopped ' bug? Everytime I click a photo this message appears. For first two photos only! Tried clearing app cache, giving app permissions etc. This will fix the problem for some time but randomly the problem appears again. Any and every help appreciated.