0
fastboot and adb not recognizing device

  1. chirag bhatia
    Ice Cream Sandwich Oct 25, 2016

    chirag bhatia , Oct 25, 2016 :
    My bootloader is unlocked and i had TWRP installed with OOS lite ROM, yesterday I installed 3.2.6 followed by an update to 3.2.7.
    My phone is recognized by my PC when the phone is switched on but when the phone is in fastboot mode, "fastboot devices" command does not show the phone.
    even when in recovery, "adb Devices" doesn't recognize the phone.
    any help on how i can get it to work again
     

    #1
  2. trickfinancials1120
    Froyo Oct 25, 2016


    #2
  3. chirag bhatia
    Ice Cream Sandwich Oct 25, 2016


    #3
  4. trickfinancials1120
    Froyo Oct 25, 2016


    #4
  5. chirag bhatia
    Ice Cream Sandwich Oct 25, 2016

    chirag bhatia , Oct 25, 2016 :
    I can connect my device, but only when its booted into system, in fastboot/bootloader or in recovery it does not get recognised
     

    #5
  6. chirag bhatia
    Ice Cream Sandwich Oct 25, 2016


    #6
  7. G_Jay_Nafade_LOwC
    Froyo Nov 23, 2016

    G_Jay_Nafade_LOwC , Nov 23, 2016 :
    Sorry, for bringing this post up again, but how do you install these drivers, all I see are folders. I don't know if I'm being very nooby but I'm genuinely confused.
     

    #7
  8. dasnichts
    Cupcake Mar 6, 2018

    dasnichts , Mar 6, 2018 :
    Link something genuine and no Ad promo websites... Thank you...
    Only download option is to add Weather start pages and other things you don't need...
     
    Last edited: Mar 6, 2018

    #8
  9. chirag bhatia
    Ice Cream Sandwich Mar 6, 2018

    chirag bhatia , Mar 6, 2018 :
    As you can see this post is very old, it worked at that time for me, maybe it's been changed
     

    #9
    dasnichts likes this.
  10. dasnichts
    Cupcake Mar 6, 2018

    dasnichts , Mar 6, 2018 :
    Sorry, recognized only now the date...
     

    #10