0
Fingerprint not working for unlocking screen via OnePlus 6T

  1. apoorvchaturvedi
    Cupcake Feb 11, 2020

    apoorvchaturvedi , via OnePlus 6T , Feb 11, 2020 :
    After update 10.3.1 the fingerprint sensor is not recognizing my finger prints for unlocking the screen. It is working for unlocking the apps, but not working for unlocking the phone
     

    #1
  2. jkb114
    Lollipop Feb 11, 2020

    jkb114 , Feb 11, 2020 :
    Try deleting your fingerprints from settings the re-register them
     

    #2
    Caomhin likes this.
  3. apoorvchaturvedi
    Cupcake Feb 11, 2020

    apoorvchaturvedi , via OnePlus 6T , Feb 11, 2020 :
    Hi, I already tried it. Still not working. While trying to unlock, it gives message saying "Partial Fingerprint Detected"
     

    #3
  4. jkb114
    Lollipop Feb 11, 2020

    jkb114 , Feb 11, 2020 :
    Make sure your screen is clean and you're putting your full finger on the screen.
     

    #4
    Caomhin and Artemus. like this.
  5. apoorvchaturvedi
    Cupcake Feb 11, 2020

    apoorvchaturvedi , via OnePlus 6T , Feb 11, 2020 :
    been using the phone for more than a year now. I dont think cleaning the screen aur placement of finger is the problem!
     

    #5
  6. jkb114
    Lollipop Feb 11, 2020

    jkb114 , Feb 11, 2020 :
    you'd be surprised... if it's still not working please raise a bug report here https://forums.oneplus.com/feedback/
     

    #6
    Caomhin and Artemus. like this.
  7. M1528226368327
    Cupcake Mar 27, 2020

    M1528226368327 , Mar 27, 2020 :
    Hi, I am having the same issue since the latest update (10.3.2). I know the fingerprint sensor works fine because, as described above, it works 100% of the time on app unlock. But on the lock screen, it just stopped working entirely with the update.
     

    #7
  8. C1538119417419
    Cupcake Apr 18, 2020


    #8
  9. ronaksworld
    Jelly Bean Apr 19, 2020

    ronaksworld , Apr 19, 2020 :
    Try searching many solutions are already present in these Forums,

    If none of them works then make a report in feedback.
    last resort visit service station it probably could be hardware issue.
     

    #9