1
Global Tutorial Competition Del 2 - Instruktioner för Sverige

 1. Sami L.
  Head of Europe Repair service Staff Member Jan 15, 2019

  Sami L. , Jan 15, 2019 :
  Sweden.png
  Hej venner,

  Äntligenär det dags för del 2 I vår globala tutorial competition, och nu är det Europas tur att stjäla rampljuset!

  Den allmänna världsuppfattningen av europeiska språk är att människor i Frankrike talar franska, I Spanien spanska och i Storbritannien talar alla engelska med en Harry Potter-accent. Vid närmare språklig inspektion finns det faktiskt castilian, katalanska, galiciska och baskiska i Spanien, 28 dialekter av franska i Frankrike och 37+ dialekter av engelska i Storbritannien - för att inte tala om walesiska och gæliska. Detta är bara ett smakprov av alla språk och dialekter i Europa.

  Vi bjuderhjärtligt in Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Italien, Nederländerna, Portugal, Spanien, Belgien och Storbritannienatt visa uppsinatekniska skills påsittmodersmåli del 2 av vårglobala mission. Visa världenhur man använder det bästa av OnePlus-tekniken på ditt språk och på ditt sätt.

  Hur man deltar:
  - Kontrollera regionens subforum för att se vilket fokusområde din region har tilldelats.
  - Skapa en video där du undervisar den valda funktionen på ditt modersmål. Videon måstevara under 60 sekunder lång och laddas upp till Google Drive, Youtube eller liknande.
  - Dela ditt bidragi din regions subforum som en ny tråd före den 31 januari.
  Inkludera #GlobalTutorial i titeln på inlägget och var noga med att skriva modersmålet eller dialekten du talar I videon.

  Utmaningen är uppdelad i två, och det kommer därför att vara konkurrens mellan de inlämnade bidragen från varje land och länderna mellan dem.
  - Topp 3 bidrag från varje land kommer att få en OnePlus Explorer Backpack.
  - Det bästa bidraget från varje lands topp 3 vinnerett ”VIP access coin” för alla kommande OnePlus-evenemang.
  - Landet med flest bidrag vinner sin egna lokala community event, som de 3 bästa vinnarna hjälper till att planera!

  Vi meddela rvinnarna i slutet av januari. Alla vinnande videor kommeratt visas i OnePlus 6T Global Tutorial Mix, som kommer att vara ute i februari.

  Temat för Sverige är ”Productivity”. Du kan göra en Tutorial på en eller flera av följande funktioner:
  1. Shelf
  2. Ambient Display
  3. Quick Settings Drawer
  4. Navigational Bar

  Observera att du bara har möjlighet att posta på "Starting Point" -forumet om ditt konto är mindre än 15 dagar gammalt. Om så är fallet, följ bara de tidigare angivna reglerna (Inkludera #GlobalTutorial i titeln, skriv med språk/dialekt som du talar) och så hjälper våra admins dig att flytta över din tråd till rätt forum.
   

  #1
  J0han likes this.