0

Google Chrome homepage

  1. Prateek96@Ind Eclair Jun 7, 2019

    Prateek96@Ind, Jun 7, 2019 :
    The article suggestion on Chrome's homepage does not load while I'm on mobile data!
    Works perfectly on WiFi though.

    Is anybody else facing this issue?

    Solutions , any?

    (I did clear cache and storage data, also disabled and re-enable the app)


    Also, can any OP6 user please share his/her Chrome version so that I can check if I'm not on some other unsupported build.

    1559887385865.jpg
     

    #1
  2. Muhsin_Sultan Ice Cream Sandwich Jun 7, 2019

    Muhsin_Sultan, Jun 7, 2019 :
    1559888515847.jpg
    This is my build number, are you sure you enabled the article suggestion? Becoz it's possible to turn it off using chrome flags, which I also did.
     

    #2
    Prateek96@Ind likes this.
  3. Prateek96@Ind Eclair Jun 7, 2019


    #3
  4. Shield98 Honeycomb Jun 8, 2019

    Shield98, Jun 8, 2019 :
    It Happens to Me too Sometimes Randomly...
    it's a Bug in the Chrome app itself.
     

    #4
  5. Prateek96@Ind Eclair Jun 8, 2019

    Prateek96@Ind, Jun 8, 2019 :
    Ok. Thanks!
     

    #5
  6. Prateek96@Ind Eclair Jun 14, 2019


    #6
  7. saikiran4ever Jelly Bean Jun 14, 2019

    saikiran4ever, Jun 14, 2019 :
    Reset Chrome flags if you have changed. Your Chrome has dark theme which is not available in stable build of Chrome
     

    #7
  8. Prateek96@Ind Eclair Jun 14, 2019

    Prateek96@Ind, Jun 14, 2019 :
    I did change chrome flags.
    Have been doing it for sometime now.
    But has it got anything to do with updates?
     

    #8
  9. saikiran4ever Jelly Bean Jun 14, 2019

    saikiran4ever, Jun 14, 2019 :
    Chrome flags are experimental. I thought changing the flags had some adverse effect on your chrome's functionality
     

    #9
  10. Prateek96@Ind Eclair Jun 14, 2019

    Prateek96@Ind, Jun 14, 2019 :
    Well, I just downloaded Chrome Beta which is on v76 and the "suggested article" problem still persists!

    I don't think the problem is with the browser.
     

    #10
  11. T1563615886837 Cupcake Jul 20, 2019


    #11
  12. Prateek96@Ind Eclair Jul 21, 2019

    Prateek96@Ind, Jul 21, 2019 :
    Mine got fixed after the v75 update
    1563687126230.jpg

    I also reset all the chrome flags and settings.

    But I think it's the update that worked.
    Nevertheless, I moved to Brave browser :)
     

    #12
  13. T1563615886837 Cupcake Jul 21, 2019


    #13
  14. Sridhar Ananthanarayanan Lollipop Jul 21, 2019

    Sridhar Ananthanarayanan, Jul 21, 2019 :
    Try disabling data saver.

    Also, if you delete cache, you will have to wait for sometime before suggestions appear.
     

    #14
  15. T1563615886837 Cupcake Jul 21, 2019


    #15
  16. T1563615886837 Cupcake Jul 22, 2019

    Last edited: Jul 22, 2019

    #16
  17. Prateek96@Ind Eclair Jul 22, 2019

    Prateek96@Ind, Jul 22, 2019 :
    tried both at the time.. didn't work
     

    #17
  18. Prateek96@Ind Eclair Jul 22, 2019

    Prateek96@Ind, Jul 22, 2019 :
    I'm confused. Is it working or not?

    Cos at the time, I tried beta and it didn't work.
     

    #18
  19. T1563615886837 Cupcake Jul 22, 2019

    T1563615886837, Jul 22, 2019 :
    for me now it working with beta version
     

    #19
  20. Prateek96@Ind Eclair Jul 23, 2019

    Prateek96@Ind, Jul 23, 2019 :


    T1563615886837

    for me now it working with beta version​


    Hope when they push the updates in the next stable build , it might work.
     

    #20