4
Hei edelläkävijät!

 1. Tuomas L.
  Head of Strategy, OnePlus Europe Staff Member Sep 1, 2020

  Tuomas L. , Sep 1, 2020 :
  meme-kiitos (1).png

  Olemme todella innoissamme, sillä OnePlus Nord on historian ensimmäinen kuukauden myydyin 5g-älypuhelin. Nord nousi Elisan ja Telian elokuun myydyimpien puhelimien kärkeen ja on näin historian ensimmäinen kuukauden myydyin 5g-puhelin. Nord oli menestys myös DNA:lla sijoittuen 2. sijalle myydyimpien puhelimien listalla.

  Nordin avulla olemme pystyneet tavoittamaan myös sellaisia ihmisiä, jotka eivät aikaisemmin ole käyttäneet OnePlussaa. Nord on ollut hyvää jatkoa kasvutarinallemme ja toivomme, että tulevaisuudessa OnePlus löytää tiensä yhä useamman suomalaisen sydämeen. Osasimme odottaa huippuunsa viimeistellyn Nordin menestystä, mutta tämänhetkinen kysyntä on kuitenkin ylittänyt kaikki odotukset, joten olemme tehneet kaikkemme varmistaaksemme saatavuuden kaikille halukkaille.


  Tämä kaikki on teidän ansiotanne, kiitos!


  PS. Löytyykö sinultakin jo 5g-puhelin?
   

  #1
 2. Liehjan
  Marshmallow Sep 1, 2020

  Liehjan , Sep 1, 2020 :
  Kiva kuulla että laite myy hyvin, on hintansa värtti mutta itse olisin valinnut pois 5G modeemin ja saanut tilalle alumiinirunkoisen luurin.

  5G suomessa on vähän sama kuin ostaa Ferrari, ja ajaa pelkkää 60km/h soratietä :p
   
  Last edited: Sep 1, 2020

  #2
 3. muru77
  Cupcake Nov 18, 2020


  #3
 4. Arto40 , via OnePlus 8 Pro Onyx Black , Jan 1, 2021 :
  Itsellä ei ole kuin pelkkää hyvää sanomista oneplus puhelimista . Esimerkkinä uusien päivitysten tullessa ei ole vanhempikaan puhelin hidastunut niinkuin on toisen merkkisillä puhelimilla saattanut käydä.
   

  #4