0
HELP I NEED SOMEBODY, NOT JUST ANYBODY..

  1. mcastillo
    Gingerbread Jan 23, 2015

    mcastillo , Jan 23, 2015 :
    Well actually anybody that knows the answers to my woes. I recently tried a few different lollipop roms just to check out the scene. Long story short, I wanted to do a restore from a backup I had (which has worked before) and it starts off normally but then on boot the 'android' wording at the bottom disappears and the phone boots up after the cyanogen boot animation. However the main issue is that when the screen goes off I cannot get it to wake the phone and have to do a restart. I would really appreciate any advice or information at least pointing me to where I have to go to fix this. Thank you again!.
     

    #1
  2. Lunatasian
    KitKat Jan 23, 2015

    Lunatasian , Jan 23, 2015 :
    Try reflaahing the backup or wiping system, data and cache and then flash another ROM. Good luck!
     

    #2
    SugaDew, finaldentiny and mcastillo like this.
  3. mcastillo
    Gingerbread Jan 23, 2015

    mcastillo , Jan 23, 2015 :

    I have!, I've even tried fixing permissions and it seemed to work at first now nothing :(
     

    #3
    SugaDew and Lunatasian like this.
  4. 3663
    Honeycomb Jan 23, 2015

    3663 , Jan 23, 2015 :
    So you're back to running stock? or still on a nightly ROM?
    Did you do a full clean install?
     

    #4
  5. sandordude
    Honeycomb Jan 23, 2015

    sandordude , Jan 23, 2015 :
    My face when the thumbnail of your profile pic was so small I had to click on this thread cause sexy and then there's some manly man face on her face.

    [​IMG]
     

    #5
    mcastillo likes this.
  6. wtfhsf
    KitKat Jan 23, 2015

    wtfhsf , Jan 23, 2015 :
    did you wipe everything but internal storage? I just recently did this from CM12 back to stock 11s 44r
     

    #6
  7. AAB4K
    Jelly Bean Jan 23, 2015


    #7
    Garywehrle, SugaDew and mcastillo like this.
  8. mcastillo
    Gingerbread Jan 23, 2015

    mcastillo , Jan 23, 2015 :
    Oh and one more thing, Another thing that's different is when I restart (even in recovery) the one plus logo is alot bigger and the 'android' down at the bottom is disappearing.
     

    #8
  9. deepakraoa
    Eclair Jan 23, 2015


    #9
  10. Funk Wizard
    Lollipop Moderator Jan 23, 2015

    Funk Wizard , Jan 23, 2015 :
    This would generally happen if u go back from a 5.0.x rom to a 4.4.4 rom, please specify from which Rom are u switching back and to what rom.
     

    #10
  11. mcastillo
    Gingerbread Jan 23, 2015

    mcastillo , Jan 23, 2015 :

    It's great isn't it?
     

    #11
    B4kken likes this.
  12. AAB4K
    Jelly Bean Jan 23, 2015

    AAB4K , Jan 23, 2015 :
    Just restart your phone. Take backup of all data to your PC. Paste stock CM11S on internal storage.
    Restart in recovery, wipe system, dalvik, cache & data.
    Then flash CM11S & live your life, cause any early lollipop is not perfect for OPO yet!
     

    #12
  13. veratoloz2005
    Lollipop Jan 23, 2015

    veratoloz2005 , Jan 23, 2015 :
    You probably meant "distraction" for some.:)
     

    #13
  14. AAB4K
    Jelly Bean Jan 23, 2015

    AAB4K , Jan 23, 2015 :
    No, it is disappointment as you look at face.
     

    #14
  15. veratoloz2005
    Lollipop Jan 23, 2015


    #15
    mcastillo likes this.
  16. SugaDew
    Jelly Bean Jan 23, 2015

    SugaDew , Jan 23, 2015 :
    LMAO!!!
     

    #16
  17. mcastillo
    Gingerbread Jan 23, 2015

    mcastillo , Jan 23, 2015 :

    OK, Honestly I don't recall which lollipop it was. It was late last night and I was going a little crazy with flashing. But it's one of three which could be the liquidsmooth, crdroid, or sabermod. But i dont think that one worked. Anyway, my backup Im trying to restore is stock cm11s 44s. Please tell me I will be able to use this backup again?!
     

    #17
  18. Funk Wizard
    Lollipop Moderator Jan 23, 2015

    Funk Wizard , Jan 23, 2015 :
    Well recently there has been lot of changes on cm firmware and modem/radio for all Lollipop ROMs. Now when u r switching back from a modified firmware and modem to previous 4.4.4 setup, it basically has killed your proxy sensor, which is causing this no wake up. Try flashing 44s modem and radio files after restore, that should do the trick.
     

    #18
    Ronpopeil7 likes this.
  19. mcastillo
    Gingerbread Jan 23, 2015

    mcastillo , Jan 23, 2015 :
    Awesome, thank you so much for sharing your wealth of knowledge on these matters as I am only a beginner (as you can tell) , but we have to start somewhere right? Anyway.. one last thing, You wouldn't happen to have those links handy would ya? Just thought i'd ask. Thanks again!
     

    #19
  20. B4kken
    Lollipop Jan 23, 2015

    B4kken , Jan 23, 2015 :
    Save your backup to your computer. Clean install cm11s through fastboot(save everything you don't want to lose..) and make sure you flash the exactly same version of twrp/cwm that you had previously. Put the backup back and restore :)
    Is that experience or you judging the word nightly? Because cm12 is pretty perfect on my opo ;)
     

    #20
    azp3 and AAB4K like this.