3

http/1.1 internal server error 43531

  1. Leo Black Donut May 22, 2017

    Leo Black, May 22, 2017 :
    As by title, when I'm surfing the Internet I always get this error. The data connection works with all the other apps (WhatsApp and Telegram, Spotify, mail, Facebook, etc) except for Google, YouTube and play Store.
    Already tried to update the apps
    Already tried to factory reset
    Already called the operator assistance.
    Anyone has an idea of what?
    View attachment 533589
     

    #1
  2. Leo Black Donut May 22, 2017


    #2
    lostLambda likes this.
  3. Sun90 Starting Point Expert May 22, 2017

    Sun90, May 22, 2017 :
    Screenshot_20170522-204626.png
     

    #3
  4. Leo Black Donut May 22, 2017


    #4
  5. Sun90 Starting Point Expert May 22, 2017

    Sun90, May 22, 2017 :
    This is the only post with no replies to it.
    I though it would be helpful to you.
    As in it ,it's stated that a VPN could resolve the issue.
     

    #5
    alserio likes this.
  6. G_Sergiy_Lukin_Kqmd Cupcake May 30, 2017

    G_Sergiy_Lukin_Kqmd, May 30, 2017 :
    Hi Leo,

    believe it or not, I had the same problem on the same phone with the same operator :D

    This seems to have started after the update to Android 7.1.1 (OxygenOS 4.1.3) and is probably caused by a change of APN caused by the firmware update process. What worked for me:

    Go to "SIM card and network settings", select the TIM sim card and go to the APN setting and change the APN to "TIM Internet". Helped for me, hope it will help you too.

    Good luck!!!
     

    #6
    G_Paulo_Silva_zVUu likes this.
  7. Tuky74 Cupcake Jun 5, 2017

    Tuky74, Jun 5, 2017 :
    Hi guys,

    same operator, same problem. Solved with the change of APN.

    A.
     

    #7
  8. filogaudenzi Cupcake Jun 10, 2017

    filogaudenzi, Jun 10, 2017 :
    Hi, my name is Filippo and i have the same problem, i tried to clear the APN in "TIM Internet but has not changed anything, how do i do it?
     

    #8
  9. F_Vionis_Spahi_epPo Cupcake Jun 18, 2017


    #9
  10. F_Vionis_Spahi_epPo Cupcake Jun 18, 2017

    F_Vionis_Spahi_epPo, Jun 18, 2017 :
    devi cambiare su tipo di APN scrivi internet dovrebbe andare
     

    #10
  11. lostLambda Lollipop Jun 18, 2017

    lostLambda, Jun 18, 2017 :
    Nice beard, sir!
     

    #11
  12. G_Paulo_Silva_zVUu Cupcake Jun 20, 2017

    G_Paulo_Silva_zVUu, Jun 20, 2017 :
    That worked!

    Also in Italy with TIM....Changed from "WAP TIM - wap.tim.it" to "TIM WEB - ibox.tim.it"

    Regards.
     

    #12
  13. G_Giacomo_Fusina_rfng Cupcake Jun 20, 2017

    G_Giacomo_Fusina_rfng, Jun 20, 2017 :
    Thanks, It worked!
     

    #13
    Nicola Tamagnini likes this.
  14. alserio Eclair Jun 20, 2017


    #14
    am3id likes this.
  15. conso23 Cupcake Jun 21, 2017

    conso23, Jun 21, 2017 :
    Thanks! It worked
     

    #15
    am3id and alserio like this.
  16. girbo Eclair Jun 27, 2017

    girbo, Jun 27, 2017 :
    Exist another post in Italian language try to search "Problema connessione dati dopo ultimo aggiornamento"
     

    #16
  17. G_Paolo_“Gastaccio”_ Cupcake Jun 30, 2017


    #17
  18. felicesamele Cupcake Jul 1, 2017

    felicesamele, Jul 1, 2017 :
    Vero, Il problema si risolve cambiando APN, purtroppo però non va più in tethering.
    It's true, but if you change the APN the tethering function doesn't work
     

    #18
  19. alserio Eclair Jul 1, 2017


    #19
  20. alserio Eclair Jul 1, 2017

    alserio, Jul 1, 2017 :
    Mm.. I can still do tethering with apn ibox.

    I mean, there is something I need to know? They said the same in the other thread
     

    #20