0
Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με την λειτουργία horizon. Light ξέρεις κάποιος πως μπορώ να το διορθώσω

 1. georgeanagnostou
  Eclair Sep 12, 2020

  georgeanagnostou , Sep 12, 2020 :
  Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με την λειτουργία horizon. Light ξέρεις κάποιος πως μπορώ να το διορθώσω ώστε να λειτουργεί ;; Δεν δούλεψε ποτέ από την στιγμή που αγόρασα την συσκευή. Έχω προσπαθήσει για την λύση του προβλήματος αλλά το πρόβλημα επιμένει ευχαριστώ!!
   

  #1
 2. gaster
  Lollipop Moderator Sep 12, 2020

  gaster , Sep 12, 2020 :
  Καλησπέρα. Τι ακριβώς εννοείς δεν δούλεψε ποτέ; Δηλαδή το εχεις ενεργοποιημένο και ενω σου έρχεται ειδοποίηση δεν φωτίζει; Λαβε υπόψιν οτι το horizon light λειτουργεί μόνο όταν έρχεται μια νεα ειδοποίηση πρώτη φορά για να σε ειδοποιήσει. Απο εκει και περα αν δεν διαβάσεις την ειδοποίηση δεν συνεχίζει να φωτίζει ανα δευτερόλεπτα. Μόνο για τις νέες ειδοποιήσεις ανάβει 1 φορα. Υπάρχει εφαρμογή που μπορείς να το κάνεις να λειτουργεί όπως κάποτε το led indicator που είχαμε αλλα θα σου καταναλώνει αρκετή μπαταρία.
   

  #2
 3. georgeanagnostou
  Eclair Sep 12, 2020

  georgeanagnostou , Sep 12, 2020 :
  Αυτό που λέω εννοώ δεν δούλεψε ποτέ ούτε δουλεύει καθόλου με καμία νέα ειδοποίηση
   

  #3
 4. gaster
  Lollipop Moderator Sep 12, 2020

  gaster , via OnePlus 8 Pro , Sep 12, 2020 :
  Την συσκευή από που την προμηθεύτηκες; Δοκιμασες να κανεις εγκατάσταση την τελευταία έκδοση λογισμικού και έπειτα να κανεις ενα full factory reset συμπεριλαμβανομένου και του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης;
   

  #4
 5. georgeanagnostou
  Eclair Sep 12, 2020

  georgeanagnostou , Sep 12, 2020 :
  Από OnePlus.com δεν έχω δοκιμάσει να κάνω reset γιατί έχω πολλά πράγματα περασμένα στο κινητό που θέλουν μετά να τα περάσεις χειροκίνητα οπότε δεν βόλεψε
   

  #5
 6. gaster
  Lollipop Moderator Sep 13, 2020

  gaster , Sep 13, 2020 :
  Δοκιμασε να κανεις τα αντιγραφα ασφαλειας μεσω του προγραμματος OnePlus Switch που ειναι ηδη προεγκατεστημενο. Εχει και οδηγιες για το πως τα περνας στον υπολογιστη μετα τα αρχεια και μετα απο reset πως τα ξανα επαναφερεις. Για να δεις αν υπαρχει θεμα καλο ειναι να κανεις την τελευταια ενημερωση λογισμικου εγκατασταση και οπως ανεφερα παραπανω να κανεις ενα ολοκληρωτικο full factory reset επιλεγοντας να διαγραφει και ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης.
   

  #6