8
[ΚΑΝΟΝΕΣ ~ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] Η Επίσημη Ελληνική Υπό-Κοινότητα Στην Επίσημη Παγκόσμια Κοινότητα OnePlus

 1. gaster KitKat Moderator Mar 17, 2015

  gaster, Mar 17, 2015 :
  Για όσους δεν γνωρίζουν τί ακριβώς είναι η υπό-κοινότητα, τα πράγματα είναι απλά. Η ιστοσελίδα http://forums.oneplus.net είναι επίσημη και αντιπροσωπεύει την επίσημη παγκόσμια κοινότητα OnePlus όπου ο καθένας από οποιαδήποτε χώρα μπορεί να δημιουργεί θέματα να κάνει σχόλια κ.τ.λ. αλλά μόνο στην Αγγλική γλώσσα.

  Μέσα σε αυτήν την κοινότητα όμως υπάρχουν οι επίσημες υπό-κοινότητες άλλων χωρών στις οποίες οι χρήστες της συγκεκριμένης χώρας μπορούν να έχουν θέματα και συζητήσεις δικές τους στην γλώσσα τους και για διάφορα θέματα που αφορούν την εταιρία, την συσκευή ή και τρίτου περιεχομένου, στην ανάλογη κατηγορία φυσικά.

  Για την δική μας υπό-κοινότητα θα ήθελα να παρακαλέσω όλοι μας να συμπεριφερόμαστε πάνω απ'ολα με σεβασμό ο ένας στον άλλον όπως ισχύει αρχικά και για την επίσημη παγκόσμια κοινότητα και να είμαστε συνεργάσιμοι έτσι ώστε το μόνο που θα μπορούμε να λάβουμε μεταξύ μας να είναι σίγουρα η βοήθεια, η εξυπηρέτηση η χαρά και η επικοινωνία.

  Επίσης θερμή παράκληση στον τρόπο πληκτρολόγησης μηνυμάτων όπου για την καλύτερη μας εικόνα σαν επίσημη υπό-κοινότητα και επικοινωνία είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε την Ελληνική γλώσσα και όχι Greeklish.

  Με αυτές τις απλές λεπτομέρειες μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη και μοναδική Ελληνική υπό-κοινότητα και να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το δικό μας όφελος.

  Ευχαριστώ :)
   

  #1
  koukou, SomniusX, VangelisGi and 5 others like this.
 2. HarisTsantakis Donut May 4, 2015

  HarisTsantakis, May 4, 2015 :
  αγαπητε Mod καλησπερα.σημερα εσπασα την οθονη και η αφη δε δουλευει. κατα τα αλλα το κινητο ειναι μια χαρα και η μουσικη επαιζε αφου ειχε πεσει κατω. υπαρχει καποιος τροπος να αντικατασταθει υπευθυνα απο καποιον τεχνικο;;
  πληροφοριακα το ειχε περικου 25 μερες και δεν μου επεσε ποτε πριν.μια φορα μοναχα ηταν αρκετη
  αν μπορεις να βοηθησεις τη κατασταση θα το εκτιμουσα
   

  #2