0
Latest update Wifi connection issue

  1. nisc
    Cupcake Sep 30, 2014


  2. carlclaes
    Cupcake Sep 30, 2014

    Attached Files:


  3. fraserntukula
    Froyo Sep 30, 2014

    fraserntukula , Sep 30, 2014 :
    Same here, almost a bad idea reading the forums, making me worried now
     

  4. tEf0o
    Jelly Bean Sep 30, 2014

    tEf0o , Sep 30, 2014 :
    Turn off wifi in statusbar, then wait xx seconds and turn wifi back on, then ok for me.

    It only happens with many wifi in same area.
    Feels like another unchecked string.
     

  5. Angie X
    Cupcake Sep 30, 2014

    Angie X , Sep 30, 2014 :
    I have the same problem with the WiFi, I always has to reboot to connect, but is is happening in my OPO since last week, before, it was perfect
     

  6. tEf0o
    Jelly Bean Sep 30, 2014

    tEf0o , Sep 30, 2014 :
    What version of CM are you all with wifi issue useing ?

    Im on 25R
     

  7. brittonraya
    Lollipop Sep 30, 2014


  8. tEf0o
    Jelly Bean Sep 30, 2014


  9. brittonraya
    Lollipop Sep 30, 2014


  10. Reighvin
    Donut Sep 30, 2014

    Reighvin , Sep 30, 2014 :
    I was reading somewhere else that some of the themes available cause this problem. I have the same problem myself, checked the theme I'm using, and verified from the themes comments in the Google Play Store that it is an issue. Nighty's have fixed the problem, but those of us not running Nighty's would continue having the same issue.
     

  11. carvalho2707
    Eclair Oct 1, 2014

    carvalho2707 , Oct 1, 2014 :
    I have the same problem..
    this scenario happens a lot of times:

    i'm connected to one network(WIFI) if i walk to outside the range of that network i dont loose connection and when other network comes inside my OPO range i can't login to any other network.. it freezes
     

  12. Jordan
    Froyo Oct 2, 2014


  13. nisc
    Cupcake Oct 2, 2014


  14. Ruined Cities
    Ice Cream Sandwich Oct 2, 2014


  15. shriji18
    Cupcake Oct 2, 2014

    shriji18 , Oct 2, 2014 :
    i have a lot of problems in my wifi even after rebooting and stuff..!!
     

  16. labharris
    Gingerbread Oct 2, 2014

    labharris , Oct 2, 2014 :
    My phone was working beautifully last night, got it in the early evening. This morning I messed around with themes, downloaded one, and then had problems with wi-fi dropping, losing the connection with Google. I had an aha moment, went back to the default theme and all the problems went away.
     

  17. Nick1402
    Donut Oct 6, 2014

    Nick1402 , Oct 6, 2014 :
    @everyone still looking for a solution ignore the dns stuff and just do what this guy said
     

  18. rahuld83
    Froyo Oct 7, 2014

    rahuld83 , Oct 7, 2014 :
    I am also having the same issue running 33R and after one month of use. From day one it was connected to the same network. From last 3 days WIFI network says saved and secured but not getting connected. All the other devices are connected to same wifi network is working fine.

    I started rebooting the phone in order to connect the network. But today its completely stop working. Even the "reboot", "switching to airplane mode", "forget network", "restore phone to factory settings" is not helpful. I have tried all of them. At this point I am without wifi and using data plan.

    Any guidance will be help.

    Thanks in advance.
    Rahul
     

  19. captaindanjordan
    Gingerbread Oct 7, 2014


  20. captaindanjordan
    Gingerbread Oct 7, 2014