1
[ΛΗΨΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Με Stock & Custom Recovery] Cyanogen OS 12 (CM12S)

  1. stratoss
    Donut Apr 15, 2015

    stratoss , Apr 15, 2015 :
    καλησπέρα,στις συντομεύσεις που εμφανίζονται οταν κάνουμε την κινηση με το χέρι απο πανω προς τα κατω παταω τις περισσότερες επιλογες εμφανισης (wifi-bluetooth-φακός κ.τ.λ)και δεν μου εμφανίζει την επιλογη για τον ήχο(αθόρυβο-δόνηση-με ήχο κ.τ.λ.) και όταν πάω να προσθέσω επιλογές μέσα απο το συρτάρι ειδιποιήσεων δεν την έχει σαν επιλογή(π.χ έχει NFC- LTE -Πυξίδα κ.α),αντιμετωπίζει άλλος κατι παρόμοιο?
     

    #41
  2. Hyper82
    Froyo Apr 15, 2015

    Hyper82 , Apr 15, 2015 :
    για back up εχω κλικαρισμενα τα κουτακια στις ρυθμισεις που λεει "αντίγραφα ασφαλειας" ή χωρίς χρειαζετε να γινει αλλιως το back up?
     

    #42
  3. fireboy44
    Donut Apr 15, 2015

    fireboy44 , Apr 15, 2015 :
    Ευχαριστω για την απαντηση
     

    #43
    KeyserSoze and gaster like this.
  4. gaster
    Lollipop Moderator Apr 15, 2015

    gaster , Apr 15, 2015 :
    Ξετσεκαρε οτι εχει επιλεγμενο εκει. Οχι backup. Εκτος αν δεν εχεις αλλο τροπο μα κανεις backup οπως π.χ την εφαρμογη Super Backup
     

    #44
    Hyper82 likes this.
  5. kostasmat
    Eclair Apr 15, 2015

    kostasmat , Apr 15, 2015 :
    δεν το έχει ούτε εμένα, μάλλον δεν έχουν βάλει αυτή την δυνατότητα, αυτή την επιλογή την είχε η άλλη rom η Oxygen Os αλλά είχε άλλα προβλήματα.
     

    #45
  6. arkiou
    Cupcake Apr 15, 2015

    arkiou , Apr 15, 2015 :
    εαν απλα κατεβασω το zip με το rom και ανοιξω το κινητο με το πληκτο ενεργοποιησης και το πληκτρο της μειωσης ηχου και μετα επιλεξω apply update. θα χασω ολα μου τα αρχεια;;
     

    #46
  7. gaster
    Lollipop Moderator Apr 15, 2015

    gaster , Apr 15, 2015 :
    Αν δεν κανεις Wipe Media, οχι. Μονο τις εφαρμογες απο 'σο ξερω ;)
     

    #47
  8. VangelisGi
    Froyo Apr 15, 2015

    VangelisGi , Apr 15, 2015 :
    αν με το "καθαρη" εννοεις μεσω fastboot οχι και δεν ξερω αν εχει βγει ακομη για τετοια εγκατασταση.....αν εννοεις ομως μεσω recovery ναι ετσι την εκανα και τελικα με το servicely ελυσα το θεμα με την ... αυπνια.
     

    #48
  9. gaster
    Lollipop Moderator Apr 15, 2015

    gaster , Apr 15, 2015 :
    Οχι fastboot. Εννοω με TWRP recovery που αναφερω μια μεθοδο στον οδηγο μου :)
     

    #49
    tzepel and VangelisGi like this.
  10. VangelisGi
    Froyo Apr 15, 2015

    VangelisGi , Apr 15, 2015 :
    αν δεν ησουν κι εσυ με τους κατατοπιστικοτατους οδηγους και μαλιστα στα Ελληνικα, θα μας ετρωγε το μαυρο σκοτος φιλτατε διοτι δεν ειμαστε ολοι αγγλομαθεις....και σ αυτο το σημειο θελω να σου πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω εκ μερους ολων(one) μας.:)
     

    #50
    technostate and gaster like this.
  11. gaster
    Lollipop Moderator Apr 15, 2015

    gaster , Apr 15, 2015 :
    Να εισαι καλα φιλε. Μακαρι να ειχα παραπανω χρονο :)
     

    #51
    technostate and VangelisGi like this.
  12. Hyper82
    Froyo Apr 16, 2015

    Hyper82 , Apr 16, 2015 :
    καλημέρα, λοιπον μετα απο αρκετη υπομονή και χωρις να κανω τπτ ιδιαίτερο, εγκατεστησα το λολιποπ.
    αυτο που επρεπε να κανω και δεν μπορουσε να εγκατασταθει τις αλλες φορες, ειναι οτι επρεπε να ημουν εκει που αναζηταμε την αναβαθμιση στις ρυθμισεις (και οχι να εχω βγει και να το παρακολουθω απο την μπαρα) συν το οτι το ειχα στην φορτιση με 100% μπαταρία, οποτε εκει που πατησα ληψη ενημερωσης, μετα ελεγε εγκατάσταση ενημερωσης!
    οποτε την περασα οτα και χωρις να κανω κατι αλλο.
    παρατηρήσεις για την δικη μου χρηση:
    πρωτον, μου λειπουν οι δυνατότητες που ειχα στην μπαρα ειδοποιησεων και το ποσο παραμετροποιηση επαιρνε αυτο το παραθυρο.
    το οτι λειπει η αυτοματη φωτεινότητα.
    το οτι αφου ανοιξει η συσκευη και μπει κανοβικα στο μενου, μεταααα απο 5-10 δευτερόλεπτα ζηταει πιν...
    και οτι αργει λιγο στην κυληση των εφε στο μενου.
    και για τους λατρειε των αριθμων, παραθέτω και αντουτου.
     

    Attached Files:


    #52
    gaster likes this.
  13. Hyper82
    Froyo Apr 16, 2015

    Hyper82 , Apr 16, 2015 :
    τελικα βρηκα το πως ρυθμιζω τα εικονίδια στην μπαρα στο πανω μέρος.
    ενεργοποιησα την ρυθμιση λειτουργία για προχωρημενους και μετα καπου στο μενου των ρυθμίσεων εμφανίζονται 2 επιλιγες που πριν δεν τις εβρισκα:γραμμη καταστασης και συρτάρι ειδοποιησεων.
    οποτε κομπλε και αυτο!
     

    #53
    gaster likes this.
  14. Hyper82
    Froyo Apr 16, 2015

    Hyper82 , Apr 16, 2015 :
    το μονο προβλημα που μιλις αντιμετοπισα ειναι οτι δεν ανταποκρεινονται τα μυνηματα.
    μου ηρθε σμσ και δεν μπορω να το διαβασω...
    ολο αναφορα σφαλματος κανω
     

    #54
  15. gaster
    Lollipop Moderator Apr 16, 2015

    gaster , Apr 16, 2015 :
    Δοκιμασες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;
     

    #55
  16. Hyper82
    Froyo Apr 16, 2015

    Hyper82 , Apr 16, 2015 :
    οχι, απλα εκανα κανα δυο επανεκοινησεις μπας και εστρωνε αλλα τπτ..
    και μολις ειχα ρυθμισει τα παντα οπως τα ηθελα....
    με την επαναφορα ρυθμισεων χανω υλικο φωτο βιντεο και εφαρμογες?
     

    #56
  17. gaster
    Lollipop Moderator Apr 16, 2015

    gaster , Apr 16, 2015 :
    Δοκιμασε να κανεις wipe τις caches. Με επαναφορα χανεις εφαρμογες μονο, οχι οτι εχεις στο internal storage partition οπως φωτογραφιες, βιντεο, μουσικη κ.τ.λ
     

    #57
  18. Hyper82
    Froyo Apr 16, 2015

    Hyper82 , Apr 16, 2015 :
    οποτε με κλειστο κντ παταω power button+volume down και επιλεγω κατι που να λεει wipe cache?
     

    #58
  19. gaster
    Lollipop Moderator Apr 16, 2015

    gaster , Apr 16, 2015 :
    Αν εχεις custom recovery επιλεγεις Wipe Cache και Wipe Dalvik Cache. Αν εχεις στοκ recovery επιλεγεις Wipe Cache αφου δεν εχεις επιλογη και για Dalvik
     

    #59
  20. Hyper82
    Froyo Apr 16, 2015

    Hyper82 , Apr 16, 2015 :
    οοοτε εγω επειδη οτι εχω ενημερωσει στη συσκευή ειναι μεσω ota και η συσκευη την πηρα απο την εταιρεια και οχι απο κινεζομαγαζο χωρις να εχω σκαλισει τπτ, θα επιλεξω wipe cache
     

    #60