Miałem się nie odzywać, ale chyba muszę.
Jak chcesz żeby jakaś strona skasowała twoje posty, to może byś tak napisał do jej administratora, a nie wylewał swoje groźby na innym forum? Akurat w tej sytuacji zauważywałem, bo ktoś powiedział o tym na oneforum, ale ja nie mam obowiązku przeszukiwać internetu w poszukiwaniu żali.
Formularz kontaktowy do OneForum znajduje się tam w stopce:
https://oneforum.pl/memberlist.php?mode=contactadmin
No i już widzę, jak już zaraz dzwonisz do kancelarii prawnej i wywalasz grube pieniądze na prawników i koszty sądowe. Tak w ogóle to w jakim kraju chciałeś złożyć sprawę? :>
Nie rozumiem powodu dlaczego wybuchasz złością i od razu wyjeżdżasz z groźbami i straszeniem "konsekwencjami prawnymi", bez wcześniejszej próby kontaktu. Wystarczy napisać do mnie po ludzku, usunę, przecież nikomu nie chcę robić problemów.
To nie chodzi o martwych numerków i postów, tylko o przeniesienie całej społeczności, która nie zgodziła się na zasady i jakość tutejszej moderacji.
Jak już podajesz numerki, to przynajmniej dokładnie.
83574/89808=93%
Dużo? Może i tak, ale istniejemy zdecydowanie krócej, nie mamy napływu nowych użytkowników z racji bycia oficjalnym forum OP, no i nie ma teraz takiego boomu na oneplusa, tak jak było po premierze One a w tym wątku leciało po kilkanaście stron dziennie.
A teraz porównajmy jak w tym czasie miały się oba fora:
Od forka napisano tutaj 4086 postów, a na oneforum 5716. Czyli nie dość że dotrzymujemy tempa forum które jest promowane przez oneplusa, to jeszcze prowadzimy.
I jeszcze jedna statystyka: czy porównywanie całkowitych liczb postów jest w ogóle sprawiedliwe? Moim zdaniem nie, bo przecież dużo osób przeniosło swoje konta, czyli wiadomo, że nie mają nic przeciwko przeniesieniu ich postów.
Ze wszystkich zaimportowanych 83574 postów, 34482, czyli prawie połowa, 41% należy do użytkowników którzy aktywowali swoje konta na oneforum.
I należy pamiętać, że pewnie sporo aktywnych kiedyś osób w ostatnim czasie w ogóle nie zaglądała na forum OP, i nawet nie wie o obecnej sytuacji i istnieniu oneforum.
Click to expand...