1
Network/Connectivity Mobile Data not working on 4.0.3

  1. sidnagpal1
    Ice Cream Sandwich Feb 9, 2017

    sidnagpal1 , Feb 9, 2017 :
    I have updated my device and after that I'm facing a major problem i.e the mobile data stops working and I have to pay attention and turn it off and then have to turn it on again. After doing this it starts working again. Need some serious help ASAP
     

    #1
    ShaddyHaggag likes this.
  2. G_Mr_....
    Jelly Bean Feb 10, 2017

    G_Mr_.... , Feb 10, 2017 :
    Hi, mines working fine on 4.0.3 & i only updated about an hour ago, did you clean your cache partition straight after you updated your device.
     

    #2
  3. VinayakPadala
    Cupcake Feb 10, 2017

    VinayakPadala , Feb 10, 2017 :
    How to do that?
     

    #3
  4. ShaddyHaggag
    Froyo Feb 10, 2017


    #4
    snjohn likes this.
  5. G_Subash_Poudyal_BfBa
    Eclair Feb 10, 2017


    #5
  6. G_Subash_Poudyal_BfBa
    Eclair Feb 10, 2017


    #6
    Emiliano_Cirillo likes this.
  7. rakshithrajesh30
    Cupcake Feb 10, 2017

    rakshithrajesh30 , Feb 10, 2017 :
    Back facing camera missing, after update to 4.0.3.
    Same issue in Snapchat, stock camera app as well as Google camera
     

    #7
  8. ShaddyHaggag
    Froyo Feb 10, 2017


    #8
  9. G_Subash_Poudyal_BfBa
    Eclair Feb 10, 2017

    G_Subash_Poudyal_BfBa , Feb 10, 2017 :
    hmmm weird, try messaging one the official people, if not, clean install if possible and see if that fixes your problem
     

    #9
  10. sidnagpal1
    Ice Cream Sandwich Feb 10, 2017

    sidnagpal1 , Feb 10, 2017 :
    I cleared the cache from both storage settings as well as from the partition. Didn't get the problem from an hour
     

    #10
    Nayaz99 likes this.
  11. sidnagpal1
    Ice Cream Sandwich Feb 10, 2017

    sidnagpal1 , Feb 10, 2017 :
    Clear the cache from storage settings, it should work
     

    #11
  12. GavinD7890
    Cupcake Feb 10, 2017


    #12
  13. G_Mr_....
    Jelly Bean Feb 10, 2017

    G_Mr_.... , Feb 10, 2017 :
    do yo have developers settings active
     

    #13
  14. G_Mr_....
    Jelly Bean Feb 10, 2017

    G_Mr_.... , Feb 10, 2017 :
    Hi, remember its still new, give it time to settle the firmware.
     

    #14
  15. sidnagpal1
    Ice Cream Sandwich Feb 10, 2017

    sidnagpal1 , Feb 10, 2017 :
    No it's not active and again once I had the problem.
     

    #15
  16. sidnagpal1
    Ice Cream Sandwich Feb 10, 2017

    sidnagpal1 , Feb 10, 2017 :
    I have noticed what the problem is.
    Whenever I send the text message from my secondary Sim the Internet stops working which is active on my primary Sim. Now can anyone get me a solution for this??? @Tony L.
     

    #16
    parul singh likes this.
  17. sidnagpal1
    Ice Cream Sandwich Feb 10, 2017

    sidnagpal1 , Feb 10, 2017 :
    I have mentioned the problem hope to get a solution soon.
     

    #17
  18. cssrc1974
    Jelly Bean Feb 10, 2017


    #18
  19. G_Kaushal_Dhamelia_RcXm
    Cupcake Feb 10, 2017

    G_Kaushal_Dhamelia_RcXm , Feb 10, 2017 :
    how to clean cach partition??
     

    #19
  20. sidnagpal1
    Ice Cream Sandwich Feb 10, 2017

    sidnagpal1 , Feb 10, 2017 :
    Turn off the phone then press power plus volume down button and then select language and then clear cache and then reboot. Don't select clear data or else all your data will be lost.
     

    #20