1
NEED HELP! PLEASE! Oneplus One deads after flash color os

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tuga49
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015

    tuga49 , Mar 27, 2015 :
    Hi guys, I need help please. After I installed a MADI rom, I didn't liked it, and I flashed color os by twrp. I've wiped the system, data, cache and then I installed the color OS. Instalation done, then I clicked reboot now, and the phone turns off. Now it doesn't turns On. If I press home key, it vibrates but didn't display anything.

    Please help me. please :'(
     

    #1
    Ashok Ujjwal likes this.
  2. leemartin
    Lollipop Mar 27, 2015


    #2
  3. Madinga
    Cupcake Mar 27, 2015


    #3
  4. DaxNagtegaal
    Marshmallow Mar 27, 2015


    #4
  5. Jac_Q
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015

    Jac_Q , Mar 27, 2015 :
    Press the power button for about 30 seconds.
    Then restart the device into the bootloader (Vol+ and Power) and see if it helps.
     

    #5
  6. tuga49
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015

    tuga49 , Mar 27, 2015 :
    Idk, im stupid. please help
     

    #6
    eliHd likes this.
  7. tuga49
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015

    tuga49 , Mar 27, 2015 :
    How? I cant access anything :/ the phone just vibrates when i press power button
     

    #7
  8. DaxNagtegaal
    Marshmallow Mar 27, 2015

    DaxNagtegaal , Mar 27, 2015 :
    hold power until it turns off and then turn it on with volume down + power
     

    #8
  9. tuga49
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015

    tuga49 , Mar 27, 2015 :
    How i can accens recovery? I press volume - and power button. Just show black screen. But if I connect the phone to PC, the computer detects. I think its wrong kernel but idk
     

    #9
  10. DaxNagtegaal
    Marshmallow Mar 27, 2015

    DaxNagtegaal , Mar 27, 2015 :
    sounds like you dun goofed.

    Try volume UP

    Do you get into fastboot mode?
     

    #10
  11. tuga49
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015

    tuga49 , Mar 27, 2015 :
    How? It dows not show anything on screen. Just feel the vibrate...I press volume - and power button. It didn't do anything. But if I connect the phone to PC, the computer detects. I think its wrong kernel but idk. Help me please. Omg can't believe. :(
     

    #11
  12. Madinga
    Cupcake Mar 27, 2015

    Madinga , Mar 27, 2015 :

    Try FastBoot Mode, Download OPO ToolKit, Unlock Bootloader and flash Recovery or ROM. If u flash TWRP Recovery u can flash Custom ROM again
     

    #12
    TheoKondak likes this.
  13. tuga49
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015

    tuga49 , Mar 27, 2015 :
    Nope. I can't access fastboot mode or twrp... Just can conect it to PC.. In device manager, when I connect the phone, it is detected
     

    #13
  14. DaxNagtegaal
    Marshmallow Mar 27, 2015

    DaxNagtegaal , Mar 27, 2015 :
    When the phone is in fastboot mode what do you see in device manager?
     

    #14
  15. tuga49
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015

    tuga49 , Mar 27, 2015 :
    Fastboot didn't works... No image.... Omg :( please help for skype so we can call
     

    #15
  16. deimos11
    KitKat Mar 27, 2015


    #16
  17. DaxNagtegaal
    Marshmallow Mar 27, 2015


    #17
  18. tuga49
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015

    tuga49 , Mar 27, 2015 :
    I can't fastboot mode. In device manager I can see the driver of the phone if he is connected
     

    #18
  19. tuga49
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015


    #19
  20. tuga49
    Ice Cream Sandwich Mar 27, 2015

    tuga49 , Mar 27, 2015 :
    In device manager I see Qualcomm HS USB QDLoader when I have the phone connected
     

    #20