1
Network Issue

  1. Arshad Sherasiya
    Eclair Jan 12, 2018

    Arshad Sherasiya , Jan 12, 2018 :
    After OxygenOS 5.0 I am experiencing a wierd issue.

    While calling any number, I have to wait for 20-30 seconds before it connects...!

    It has not been fixed even after 5.0.1.
    Please help
     

    #1
    Q1515924310931 likes this.
  2. Gav_W86
    Starting Point Expert Jan 12, 2018

    Gav_W86 , Jan 12, 2018 :
    What network & country?
     

    #2
  3. akku_aakaa
    Gingerbread Jan 12, 2018


    #3
  4. manish9584
    Cupcake Jan 12, 2018


    #4
  5. Arshad Sherasiya
    Eclair Jan 12, 2018


    #5
  6. Arshad Sherasiya
    Eclair Jan 12, 2018

    Arshad Sherasiya , Jan 12, 2018 :
    no.....facing for vodafone also. I think it is not SIM related issue. it is software issue.
     

    #6
    deepsP likes this.
  7. Arshad Sherasiya
    Eclair Jan 12, 2018


    #7
    deepsP likes this.
  8. deepsP
    Cupcake Jan 12, 2018


    #8
  9. cashilpidaga
    Cupcake Jan 12, 2018


    #9
  10. Gav_W86
    Starting Point Expert Jan 12, 2018

    Gav_W86 , Jan 12, 2018 :
    If you are on Jio, check if you have the MyJio app installed. If you do, uninstall it and reboot. That should fix it.
     

    #10
    Q1515924310931 likes this.
  11. manish9584
    Cupcake Jan 13, 2018

    manish9584 , Jan 13, 2018 :
    I have updated the myjio app and problem is solved. Other than this issue I didn't face any problem after the Oreo update.
     

    #11
  12. cashilpidaga
    Cupcake Jan 14, 2018


    #12
  13. cashilpidaga
    Cupcake Jan 14, 2018

    cashilpidaga , Jan 14, 2018 :
    called OnePlus technical support and they advice to reset network setting
    setting
    backup & reset
    network reset
    then reboot phone
     

    #13
  14. Arshad Sherasiya
    Eclair Jan 16, 2018


    #14
  15. Arshad Sherasiya
    Eclair Jan 16, 2018

    Arshad Sherasiya , Jan 16, 2018 :
    yes. my problem also got solved.I uninstalled my JIO app and reinstalled it. problem solved
     

    #15