4
#NeverSettleFilm - Wordt de regisseur van onze nieuwste video!

 1. Nigel Rijkhoek
  Staff Staff Member Apr 17, 2018

  Nigel Rijkhoek , Apr 17, 2018 :
  Hallo vrienden,


  OnePlus hecht niet enkel veel belang aan onze community, we leren ook van jullie. Meldingen die het gamen verstoren? Jullie vonden dit irritant en wij ontwikkelden de Gaming DND modus. Jullie wilden nog geen afscheid nemen van de headphone jack- wij lieten deze onaangeroerd in het design. Weldra zal je jouw invloed in de ontwikkeling van de OnePlus 6 kunnen zien.


  Nu vragen we jullie inbreng over iets anders: onze advertenties. Jullie bewezen geniaal te zijn in het verspreiden van de OnePlus boodschap, een betere kandidaat bestaat er niet!


  Hoe?


  Het systeem gaat als volgt: hier vind je een opname van een half afgewerkte advertentie: en de afgewerkte versie zal vertoond worden tijdens de lancering van de OnePlus 6. Tot dan, willen we dat jullie, onze community, ons vertelt wat je wil zien!  Telkens voegen we jullie suggesties toe, en zenden we een nieuwe versie de wereld in. Zo kunnen jullie de advertentie vorm zien krijgen, en in de eindgeneriek nemen we alle namen op van iedereen die hielp met het creëren! Ontketen je verbeelding en laat ons jullie ideeën realiseren. Vertel ons wat in de kaders moet, welke kostuums perfect zijn, eigenlijk kan je alles voorstellen… Verras ons!


  Deel jullie suggesties door te tweeten naar #NeverSettleFilm, door te reageren onder de video op onze facebookpagina, op het forum, of overal waar je wil. Dit is ons gemeenschappelijk project: jullie creatiefste wensen zijn ons bevel!


  We kunnen niet wachten op jullie suggesties!


  Never Settle!


  OnePlus
   
  Last edited: Apr 17, 2018

  #1
 2. Seikun
  Froyo Apr 20, 2018

  Seikun , Apr 20, 2018 :
  Het lijkt mij best gaaf om (versneld) het proces te zien hoe de OP6 gemaakt wordt in de fabriek zelf
   

  #2
 3. Maximus Decimus Meridius
  Marshmallow Senior Moderator Apr 21, 2018

  Maximus Decimus Meridius , Apr 21, 2018 :
  Als een soort "How It's Made"!!!!
   

  #3
  Seikun likes this.
 4. Seikun
  Froyo Apr 21, 2018

  Seikun , Apr 21, 2018 :
  Precies!
   

  #4