0
No applications via OnePlus 7 Pro

  1. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 25, 2020


    #1
  2. akks
    KitKat Jul 25, 2020

    akks , Jul 25, 2020 :
    Try clearing cache, if not working, clear storage of the launcher
     

    #2
    Artemus likes this.
  3. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 25, 2020

    viral.sharma1118 , via OnePlus 7 Pro , Jul 25, 2020 :
    1595661372606.jpg

    1595661372641.jpg

    1595661372673.jpg
    I have cleared.

    Let me give you a feedback if it doesn't work.

    Thank you so much for your time and assistance.
     

    #3
    Pratheekh Chandra likes this.
  4. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 25, 2020


    #4
  5. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 25, 2020


    #5
  6. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 26, 2020


    #6
  7. B_Wrath
    Nougat Jul 26, 2020

    B_Wrath , Jul 26, 2020 :
    1. What did you do just before this issue started?
    2. Did you try a different launcher?
     

    #7
    Artemus likes this.
  8. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 26, 2020

    viral.sharma1118 , via OnePlus 7 Pro , Jul 26, 2020 :
    I had tried a different launcher before.

    After this issue started, I reset my phone.

    After resetting, it is still the same issue.
     

    #8
  9. B_Wrath
    Nougat Jul 26, 2020

    B_Wrath , Jul 26, 2020 :
    After resetting, have you tried a different launcher? If not, try once. It will help us narrow down the issue.
     

    #9
    R.Peter and Artemus like this.
  10. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 26, 2020


    #10
  11. B_Wrath
    Nougat Jul 26, 2020

    B_Wrath , Jul 26, 2020 :
    Please try once.
     

    #11
    Artemus likes this.
  12. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 26, 2020


    #12
  13. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 26, 2020


    #13
  14. B_Wrath
    Nougat Jul 26, 2020


    #14
    viral.sharma1118 and Artemus like this.
  15. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 26, 2020


    #15
  16. Ravi Prasad hk
    Froyo Jul 28, 2020


    #16
  17. viral.sharma1118
    Cupcake Jul 29, 2020


    #17
  18. Ravi Prasad hk
    Froyo Aug 1, 2020


    #19
  19. gregorioooo
    Cupcake Aug 9, 2020

    gregorioooo , Aug 9, 2020 :
    Same issue I've been having on OP7. I swipe up, "no applications" is shown for about 2 or 3 seconds then it starts to populate. Generally, apps have slowed down a bit as well. Clearing launcher cache and storage does not help. Restarting only fixes the issue after a couple tries that back to square one.

    It's getting really annoying. They need to fix this bug asap.
     

    #20