1
Nyt ottaa päähän :)

 1. Pehmis
  Donut Sep 19, 2015

  Pehmis , Sep 19, 2015 :
  Jos @inffy katsoo tarpeelliseksi niin tän vian etsinnän varmaan voi siirtää jonkun paremman ketjun yhteyteen.
   

  inffy likes this.
 2. Kampiakseli
  Cupcake Oct 2, 2015

  Kampiakseli , Oct 2, 2015 :
  Herätetään tämäkin ketju, sillä vitutus on kuolematonta.

  Oma S2+ sekä äitini Nokia 930 ovat alkaneet temppuilemaan oma S2+ hieman kauemmin mutta kuitenkin. Eli siis rupesin katsomaan meille uusia puhelimia, ja tiesin tuttuni kautta ihmepuhelimen Oneplussan ja kun luin että Oneplus on julkaisemassa seuraavaa lippulaivaa olin myyty. Tarkoituksena olisi ostaa meille molemmille tämä kyseinen luuri, joten rupesin seuraamaan aktiivisesti puhelimen julkaisuajankohtaa. Tiesin jonotusjärjestelmästä, mutta uskoin siihen puheeseen että uusi lista toimisi paremmin. Puhelimen julkaistua nimet listaan ja Reddit auki, muttei koodia ei ole tippunut kummallekkaan vieläkään. Tänäpäivänä kun äitini Nokiaisen akku vetelee viimeisiään ja oman S2+ jumahtamiset alkavat tympimään pärähti perunat, joten päätin tulla tänne jakamaan mieltäni. Olen itse päättänyt, että jos kuun loppuun en ole saanut puhelinta hankittua taidan siirtyä Motorolan leiriin.
  Ylipäätäänsäkin itselle herää kysymys, että miksi tämmöinen lista on vieläkin jos tiedetään että puhelin myy? Ja onko Oneplus oikeasti osannut varautua siihen, että Oneplus2 menee kuin kuumille kiville?
  Tämä ei ole ruinaus, tämä on höyryjen päästelyä.
   

 3. tebra
  Cupcake Oct 14, 2015

  tebra , Oct 14, 2015 :
  Korjaako joku oneplusone näyttöjä? Meni itsellä rikki ja tarvis korjatuttaa nyt. Vastailkaa tähän jos sen puolen taitajia löytyy, niin vaihetaan numeroita/facebook tilejä.
   

 4. mrfleetwood
  Gingerbread Nov 5, 2015

  mrfleetwood , Nov 5, 2015 :
  Perhana. Audin perään tömäytettiin.. kaikin puolin selkeä juttu, mutta rauhoitun sitten kun vastapuolen vakuutusyhtiöstä soittavat ja kertovat että kaikki on ookoo... Laakkonen kyllä korjaa sen jälkeen.
   

 5. Zeik
  Donut Nov 13, 2015

  Zeik , Nov 13, 2015 :
  hyvin alko viikonloppu ku just olliin pääsemässä töistä autolle, niin puhelin tippu maahan ja tietenkin näyttö eellä. Tiesin että jos näyttö mennee paskaksi nii ei sitten toimi koko näyttö. Noo siinä heti aukasin ja kokkeilin aukasta lukitusta niin eipä tietenkään ottanu kosketusta. Sitten alkoin ettiin että mistä se näyttö oli menny halki niin hieman oli menny vasemmasta yläkulmasta jonka ei periaattessa olis pitäny vaikuttaa. Siinähän alko sitten samantien vitutus että hyvin alko tämä viikonloppu:mad:
   

 6. Valokuvaaja
  Honeycomb Dec 16, 2015

  Valokuvaaja , Dec 16, 2015 :
  Hups, kaaduin ja meni OPOn lasinen näytönsuoja rikki alakulmasta (thank god että oli lasisuoja) Mutta näitähän ei joulun alla saa kovin nopeasti tilattua. Perfektionistia häiritsee nuo naarmut näppäinten kohdalla. Murrr.
   

 7. taneloo
  Cupcake Dec 25, 2015

  taneloo , Dec 25, 2015 :
  Oneplus lakkas toimimasta ennen joulua ja vituttaa se, että pitää laittaa 5 viestiä ennekuin voin aloittaa topicin. Sekin vituttaa että olen avannut oneplussan ja saletisti ei mene enää takuuseen.