52
ROM Official CM13 nightly builds rolling out for OPO

  1. Gio_J
    Donut Nov 25, 2015

    Gio_J , Nov 25, 2015 :
    It seems that everything is working just fine :) I had no time to check everything. ( I am on work now :) )
    I had problem with videos in cm12 tried so many ROM-s none worked :) so i will never roll back on cm12 :D
    Now in cm13 i can watch movies online :)
     

    Ak21011989 likes this.
  2. micemty
    Gingerbread Nov 25, 2015

    micemty , Nov 25, 2015 :
    Looks good. Mobile data with no problem so far.
     

    Gio_J and se7enlyn like this.
  3. droblyer
    Cupcake Nov 25, 2015

    droblyer , Nov 25, 2015 :
    On 11-25 build, mobile data works, but when I connect to WiFi then disconnect from WiFi, mobile data doesn't work. Toggling airplane mode gets mobile data working again. Anybody else getting this?
     

  4. droblyer
    Cupcake Nov 25, 2015

    droblyer , Nov 25, 2015 :
    On 11-25 build, mobile data works, but when I connect to WiFi then disconnect from WiFi, mobile data doesn't work. Toggling airplane mode gets mobile data working again. Anybody else getting this?
     

  5. Gio_J
    Donut Nov 25, 2015

    Gio_J , Nov 25, 2015 :
    Noticed one issue with mobile data on todays update. When you are turning on WIFI, mobile data does not turning off :) stays with wifi :( you need to turn it off manually. Also when you are on Wifi and turning off wifi it does not connects with mobile data automatically you need to toggle airplane mode.

    So it needs updates again but i hope they will figure it soon :)
     

  6. gazelem
    Cupcake Nov 25, 2015

    gazelem , Nov 25, 2015 :
    have they fixed dimming the capacitive buttons in 25-11 build? when I tried dimming it would make settings crash. someone pls answer.

    Also...can more users confirm the above comment about turning on/off airplane mode to get mobile data connection back. thanks, appreciated.
     

  7. matssa
    Ice Cream Sandwich Nov 25, 2015

    matssa , Nov 25, 2015 :
    Strange, there isn't any commit fixing this issue 0_o
     

  8. matssa
    Ice Cream Sandwich Nov 25, 2015

    matssa , Nov 25, 2015 :
    There is this commit about the backlight: http://review.cyanogenmod.org/#/c/121323/ But I'm not sure it fixes your issue.
     

  9. Ak21011989
    Donut Nov 25, 2015

    Ak21011989 , Nov 25, 2015 :
    In the user profile, am not able to set my picture as icon! Anybody else facing similar issue..?
     

  10. Vadomata
    Jelly Bean Nov 25, 2015


  11. EngineerGunter
    Froyo Nov 25, 2015

    EngineerGunter , Nov 25, 2015 :
    I've got two main problems since installing CM13: One, I can't install any themes! They all fail and I suspect something to do with things I had done previously via theme engine. Two, can't flash c-apps at all - makes TWRP crash. Any advice??
     

  12. matssa
    Ice Cream Sandwich Nov 25, 2015

    matssa , Nov 25, 2015 :
    Dude, I said before that you can try to toggle airplane mod after removing the WiFi. If it doesn't work, then you can go flash a custom ROM (but they don't really fix it, otherwise it would have been in CM13).


    For the C-apps, this has already been said... It doesn't support CM13 yet! For the theme problems, this may be a new issue.
    Did you clean flash? If not, then try it out.
     

  13. brucem
    Froyo Nov 25, 2015

    brucem , Nov 25, 2015 :
    Nobody else got WiFi issues? Mine continuously disconnects and reconnects every few seconds
     

  14. brucem
    Froyo Nov 25, 2015


  15. awatt2001
    Gingerbread Nov 25, 2015

    awatt2001 , Nov 25, 2015 :
    the newest build has made my screen black, flashed back to yesterdays, screen still black, yet the drop down menu works. Anyone got any idea what that's about and anyway to fix? Id rather not have to flash back to cm12.1
     

    NicholasYeo likes this.
  16. Gio_J
    Donut Nov 25, 2015

    Gio_J , Nov 25, 2015 :
    Yes WiFi works well. Posting right now with WIFI :)
     

  17. micemty
    Gingerbread Nov 25, 2015

    micemty , Nov 25, 2015 :
    Only with Google Foto APP I'm able to set the profile picture.
     

  18. Rowin023
    Cupcake Nov 25, 2015

    Rowin023 , Nov 25, 2015 :
    Hello,

    I didn't notice the latest update was for CM13 and installed it. Got into a bootloop and looked at the forums for a solution.

    Next thing, I used TWRP to flash the "Gapps ARM 6.0 stock" on top of the CM13 nightly. Wiped cache & dalvik, rebooted, but I'm still encountering the same problem.

    So I'm still stuck in bootloop. Any ideas on what I could try?

    Thanks in advance.
     

  19. rkiwtir
    Ice Cream Sandwich Nov 25, 2015


  20. EngineerGunter
    Froyo Nov 25, 2015

    EngineerGunter , Nov 25, 2015 :
    I experienced the same thing the first time I flashed it. It's one of the reasons I restored my backup to 12.1. The next time I flashed, I did so with the 11/25 build as well and no issues.

    This isn't to say I'm not having Bluetooth issues still. I'm just holding off right now on setting up Android Wear. I may just clean install though because of my themes not working at all.