248
ROM [OFFICIAL][LINEAGE OS/CM14.1][ONEPLUS2] [DISCUSSIONS][DOWNLOADS]

  1. Praty_28
    KitKat Dec 2, 2016

    Praty_28 , Dec 2, 2016 :
    Disable sim 2 from settings and then go to 3 dot menu in top right corner and then goto settings > tracing menu > click advanced and reboot! This should most probably fix the problem!
     

  2. Odl
    Gingerbread Dec 2, 2016

    Last edited: Dec 2, 2016

  3. spencer1620
    Ice Cream Sandwich Dec 2, 2016

    spencer1620 , Dec 2, 2016 :
    That's nice to know, now maybe you should post that in a op3 thread instead!!
     

  4. Odl
    Gingerbread Dec 2, 2016

    Odl , Dec 2, 2016 :
    My apologies I meant to post on OPO 3 thread, I do have a OnePlus 2, should try CM on it.
     

    spencer1620 likes this.
  5. AuttoMatta
    Eclair Dec 2, 2016

    AuttoMatta , Dec 2, 2016 :
    I guess you're not understanding my problem. I CANBOT ACCESS THE FRONT PAGE EVEN. I don't even have sim 2. It's on another phone altogether. It says getting config, the signal goes off whenever it searches and then it says error: check your internet connection and the app exits. And my signal comes back after 2 mins or something.
     

    Attached Files:


  6. Praty_28
    KitKat Dec 2, 2016

    Praty_28 , Dec 2, 2016 :
    Im sorry, couldn't help you with this. But this is soo weird we both have same rom same phone same sim still its not working for you.
     

  7. AuttoMatta
    Eclair Dec 2, 2016

    AuttoMatta , Dec 2, 2016 :
    Yeah well. :/
     

  8. tanmaysalunke
    Gingerbread Dec 2, 2016


  9. Deactivated User
    Dec 2, 2016


  10. acharyarev
    Ice Cream Sandwich Dec 2, 2016


  11. Deactivated User
    Dec 2, 2016


  12. cirillo30
    Gingerbread Dec 2, 2016

    cirillo30 , Dec 2, 2016 :
    The last was released on December 1, i'm using it and it is perfect for me
     

  13. Tuchkata
    Gingerbread Dec 2, 2016


  14. kushalpandya
    Honeycomb Dec 2, 2016

    kushalpandya , Dec 2, 2016 :
    I was on CM13 from November 9th, and last night my phone hung up while I tried to unlock it using Fingerprint sensor, so I restarted it form lock screen by holding Power button. After restart, Home button no longer works. I thought it may fix if I factory reset my phone, so I decided to flash latest CM14.1 instead, I clean flashed the latest build along with GApps Mini package, but still home button is not work. Any solutions?
     

  15. sajan_variar
    Cupcake Dec 2, 2016

    sajan_variar , Dec 2, 2016 :
    I flashed the cm14.1 and its sweet. no major issues yet. its stable enough to be your daily driver. A few app crashes are there. Like google camera doesn't work. cm bug reporter doesn't work. May be its all happening for me only. Any clue?
     

  16. brijesh.mandaliya
    Froyo Dec 2, 2016

    brijesh.mandaliya , Dec 2, 2016 :
    Don't worry. It's happening for everyone.
     

  17. moffe79
    Eclair Dec 2, 2016


  18. cirillo30
    Gingerbread Dec 2, 2016

    cirillo30 , Dec 2, 2016 :
    mine work fine. I use it for car and audio and I haven't problems
     

  19. arminth
    Honeycomb Dec 2, 2016

    arminth , Dec 2, 2016 :
    It happened to a couple of people in the past. what solved the issue in most of the cases was a clean flash to stock OOS, boot up, try if it works again and then flash CM. If this doesn't help, you might face a (very rare occuring) hardware defect. heads up and give it a try! please report.

    cheers
    Armin
     

  20. arminth
    Honeycomb Dec 2, 2016