248
ROM [OFFICIAL][LINEAGE OS/CM14.1][ONEPLUS2] [DISCUSSIONS][DOWNLOADS]

  1. Document02
    Gingerbread Dec 2, 2017

    Document02 , Dec 2, 2017 :
    Broke my op2. Seeing the great work oneplus has done un updating their phone and publishing sources, I am getting a xiami A1(which will sooner rather than later end up on LOS as I am already missing some tweaks).

    First feedback:
    -200$ phones are as good as needed for a daily driver now if you don't play.
    -Hadn't seen stable stock since.. well before op2 (which first became stable when I installed CyanogenMod).


    Never settle on a brand if they don't deliver proper updates!
     

  2. jdoggymcgee
    Gingerbread Dec 2, 2017

    jdoggymcgee , Dec 2, 2017 :
    Ignoring the previous message because it's irrelevant.
    Is no one else having the issues I'm having with regards to GPS? Google Maps works fine, but other apps often get a weird location which seems to just be the geographical centre of the country - like the most coarse location you can possibly imagine. Turning Location services on and off finally fixes it.
     

  3. jmah10
    Donut Dec 2, 2017

    jmah10 , Dec 2, 2017 :
    Didn't notice with any other apps, but I think when I flashed recent nightly last week it put me in the center of Canada on Google maps the first time I used the app (I live on west coast). I switched GPS from high accuracy to device only (which is my default) and haven't noticed issues since. I use Google maps daily and it only had that issue once for me.
     

  4. elhasi
    Gingerbread Dec 2, 2017

    elhasi , Dec 2, 2017 :
    Yes, full zip installed fine
     

  5. J.Nogueira
    Honeycomb Dec 3, 2017

    J.Nogueira , Dec 3, 2017 :
    Yesterday installed on the two OP2 at my home. No problems at all. All stable with dirty flashing.
     

    malerocks and MrTalon like this.
  6. pgirboux
    Eclair Dec 4, 2017

    pgirboux , Dec 4, 2017 :
    Yes, dirty and stock kernel.
     

    J.Nogueira likes this.
  7. Deactivated User
    Dec 8, 2017


    MrTalon likes this.
  8. vrc007
    Gingerbread Dec 8, 2017

    vrc007 , Dec 8, 2017 :
    So the known bugs are still...
    1) Network drops
    2) Camera
    ??
    Isn't there any stable ROM even after two yrs??
     

  9. MrTalon
    Ice Cream Sandwich Dec 8, 2017


  10. ramonvandam
    Cupcake Dec 8, 2017

    ramonvandam , Dec 8, 2017 :
    Yeah, full zip plus new Boeffla kernel. Installed just fine, too soon to say anything else (stable so far).
     

  11. elhasi
    Gingerbread Dec 9, 2017

    elhasi , Dec 9, 2017 :
    I see this bug is still present with boeffla Kernel :/
     

  12. 13dillion
    Gingerbread Dec 9, 2017

    13dillion , Dec 9, 2017 :
    In the boeffla config app, on the display + led tab, toggle the 'touch led when touch screen' setting.
    Switching it off stops this behaviour for me.
     

    elhasi likes this.
  13. elhasi
    Gingerbread Dec 10, 2017

    elhasi , Dec 10, 2017 :
    Nice, thank you!
     

    13dillion likes this.
  14. G.B.S.
    Gingerbread Dec 11, 2017

    G.B.S. , Dec 11, 2017 :
    I still have random reboots.... 2 yrs - with every single custom ROM...
     

  15. arminth
    Honeycomb Dec 12, 2017

    arminth , Dec 12, 2017 :
    Ever did a Modem firmwareupdate?

    Cheers
    Armin
     

  16. J.Nogueira
    Honeycomb Dec 12, 2017

    J.Nogueira , Dec 12, 2017 :
    Can you elaborate and explain the process?

    This will help a lot of people.

    Thanks
     

  17. Spannaa
    KitKat Dec 12, 2017

    Spannaa , Dec 12, 2017 :
    Flashing a firmware zip via TWRP updates the modem & firmware to a later or earlier version.

    You can download them from this XDA post ;)
     

  18. Shaik Roshan Zameer
    Cupcake Dec 13, 2017

  19. JefferyChen
    Cupcake Dec 14, 2017

    JefferyChen , Dec 14, 2017 :
    Thanks all for your help! Got a new Kernel and Lineage OS - phone feels like new now!!!!!!!!!!! =D
     

  20. JefferyChen
    Cupcake Dec 14, 2017

    JefferyChen , Dec 14, 2017 :
    However, I can't seem to double tap home button to turn on the camera? is that a bug? (even though I set it in the setting)