248
ROM [OFFICIAL][LINEAGE OS/CM14.1][ONEPLUS2] [DISCUSSIONS][DOWNLOADS]

  1. aznboy614
    Cupcake Apr 4, 2016

    aznboy614 , Apr 4, 2016 :
    Hi im new to cm and facing this annoying issue after flashing the 4/2 build, whenever i send a message the phone will always ask which sim to send with even though i only have one sim, i tried to go to sim management in settings but everything under 'preferred sim for' is grayed out. please help!
     

  2. dinjesk
    KitKat Apr 4, 2016

    dinjesk , Apr 4, 2016 :
    no issues here, also 1 sim
     

  3. tashimotor
    Eclair Apr 4, 2016

    tashimotor , Apr 4, 2016 :
    Sometimes after reboot I have most of my apps missing...
    Another reboot or two makes them back.
    Also gps not working at 0403.
     

  4. muehsi
    Eclair Apr 4, 2016


  5. dinjesk
    KitKat Apr 5, 2016


  6. hampfred
    Gingerbread Apr 5, 2016

    hampfred , Apr 5, 2016 :
    Can confirm gps not working as it should with 0403.
     

  7. aznboy614
    Cupcake Apr 5, 2016

    aznboy614 , Apr 5, 2016 :
    Anyone have any idea how to fix this? :(
     

  8. FRSBRZGT86FAN
    Froyo Apr 5, 2016

    FRSBRZGT86FAN , Apr 5, 2016 :


    I also have the problem of getting to alarm settings is anyone else having this issue? You scroll down the status bar then press the clock and I get the "Unfortunately Clock Has Stopped" message
     

  9. DarkNounours
    Froyo Apr 5, 2016


  10. Tokolozi
    The Lab Reviewer - OPPO Find N Apr 5, 2016

    Tokolozi , Apr 5, 2016 :
    I hereby give a mod permission to do this on my comment ( i can't on vacation atm)
     

  11. matt_simpson
    Ice Cream Sandwich Apr 5, 2016

    matt_simpson , Apr 5, 2016 :
    Do this it will get you back
    http://forum.xda-developers.com/oneplus-2/general/firstaid-zip-revert-h2os-mm-beta-to-lp-t3306967
     

  12. mido25
    Ice Cream Sandwich Apr 5, 2016

    mido25 , Apr 5, 2016 :
    Some cm bugs are noticed in 2nd April build. You can revert to 30th March build. Clean all cache and flash. Take a nandroid backup also for a back out plan.
     

  13. 13dillion
    Gingerbread Apr 5, 2016

    13dillion , Apr 5, 2016 :
    I had the same error when I had a theme applied (Infamous Theme), when I removed the theme I could access the alarm settings successfully. For me, it was the theme font that was causing the FC.
    If you have a theme applied, try resetting to the System Default theme to see of it helps?
     

  14. hampfred
    Gingerbread Apr 5, 2016


  15. Gizmokid2005
    Eclair Apr 5, 2016

    Gizmokid2005 , Apr 5, 2016 :
    One thing I've noticed with the 3/30 build, GPS will randomly drop and then come back, even though the system shows no changes in GPS availability.

    Drove 9 hours on Saturday with Waze running for nav and roughly every 5 minutes or so the GPS would just drop out and come back after between ~5 and 30 seconds.
     

  16. tashimotor
    Eclair Apr 5, 2016

    tashimotor , Apr 5, 2016 :
    Confirm the same.
     

  17. neelansh13
    Froyo Apr 5, 2016

    neelansh13 , Apr 5, 2016 :
    I m on 23rd march build. And whenever i flash any other new full zip i get error 7.my twrp version is 3.0.0.0. Any solution without wiping?
     

  18. mido25
    Ice Cream Sandwich Apr 5, 2016

    mido25 , Apr 5, 2016 :
    I had issues with some themes in 2nd April build. You just revert to 30th and see. Also if you are using any custom DPI, set it to default and see.
     

    13dillion likes this.
  19. mido25
    Ice Cream Sandwich Apr 5, 2016

    mido25 , Apr 5, 2016 :
    I usually use Gmap. Couldn't get a chance to test GPS in this build. But I can say there are no changes made to GPS or any associated function. So it should work fine.
     

  20. mido25
    Ice Cream Sandwich Apr 5, 2016

    mido25 , Apr 5, 2016 :
    You never read OP. Don't you?
     

    masaga91 and dinjesk like this.