0
OnePlus 2 Camera issues

  1. C kotesh
    Cupcake Oct 17, 2015

  2. Tokolozi
    Most Original Avatar Oct 17, 2015


    #2
  3. polk03
    Honeycomb Oct 17, 2015

    polk03 , Oct 17, 2015 :
    Either Factory reset your phone, clear its cache, use another ROM, or download another camera app.
     

    #3
  4. C kotesh
    Cupcake Oct 17, 2015

    C kotesh , Oct 17, 2015 :
    Thanks Got the flashlight back.... And also my phone is not loaded with custom oneplus 2 gallery app...
     

    #4
    Tokolozi likes this.
  5. C kotesh
    Cupcake Oct 17, 2015

    C kotesh , Oct 17, 2015 :
    Yeah even tried cyanogen camera... First time when I opened cyn cam the flashlight was working.... When I opened the cyanogen camera second time... The flashlight was faded out... Why?
     

    #5
  6. polk03
    Honeycomb Oct 17, 2015

    polk03 , Oct 17, 2015 :
    Most probably something wrong with the software. Try installing a 3rd party camera app from the play store. See if that will make the camera work.
     

    #6
  7. Tokolozi
    Most Original Avatar Oct 17, 2015

    Tokolozi , Oct 17, 2015 :
    Yeah oneplus uses the google photos app for that.
     

    #7
  8. hushensavani
    Ice Cream Sandwich Oct 17, 2015


    #8
  9. magesh_mani
    Cupcake Oct 18, 2015

    magesh_mani , Oct 18, 2015 :
    Am also facing camera issues after recent oxygen update in Oneplus 2. Screen becomes fully black and no response for atleast 30 seconds while using the flash light for taking photos.
     

    #9
  10. Dr sushil kumar
    Eclair Oct 26, 2015

    Dr sushil kumar , Oct 26, 2015 :
    Initially camera with flash was working fine . But now since few days when I use flas while taking photos screen becomes blank and phone is locked . I have done factory rest and clear catch also, even tried google camera app but this problem persists,. One plus should fix these bugs in future updates. All clear button is also disappeared.
     

    #10
  11. mohnish
    Gingerbread Oct 26, 2015

    mohnish , Oct 26, 2015 :
    Try clearing dalvik cache if you are rooted and if problem persists try flashing the software (clean flash is recommended)
     

    #11