Keresem a fogást rajta!

Mikor elérhetetlennek tűnt a Oneplus 2, én is elgondolkodtam a Moto X Style vásárlásán. Az a külső nem jön be annyira, a többlet tudása pedig számomra feleslegesnek tűnik. Aztán jött a Oneplus rizsa, akadozó eladások, kábel… Utána meg jött a meghívó. Hogy így az elején tudtam megvenni, nem éreztem a vásárlásban kockázatot, mert ha nem tetszett volna, nem lett volna nehéz eladni.
A melegedésről: teszteltem Shadow Fight 2 és Asphalt 8: Airborne (max. beállításon), N.O.V.A 3. Úgy 5-10 perc alatt elér egy hőfokot, aztán egy óra múlva is ugyanannyi. Amit itt mér a srác, az reális:
. Kb. 40 – 44 fok a max.
Ujjlenyomat-érzékelő: négy ujjam adtam hozzá (5 lehet), így is gyors. Teljesen jól működik, nem hibázik. A lényeg hogy az ujjad úgy add hozzá, hogy többféleképpen helyezd az érzékelő felületre, és értelem szerűen úgy akard feloldani, ahogy és ahol, beolvasáskor ráhelyezted.
AnTuTu Benchmark: most hogy elkezdtem ide írni, lefuttattam kétszer. 55209 és 57088 pont. Túl nagy jelentőségét nem látom, minden hibátlanul és gyorsan fut, a váltás az alkalmazások között gyors, akadozás nincs, a 64 GB tárhely pedig bőségesen elég lesz. A hangja jó, a MaxxAudio fülhallgatóval mutatja meg magát igazán. A beállítások részletesek, pld. az előlapi LED értesítések 8 színből választhatóak.
Jó felvenni, kézbe fogni. Masszív, érezni a fémet, a homokkő hátlap meleg tapintású, csúszás és ujjlenyomat mentes.
Nem akarom tovább ragozni, van rengeteg teszt és vélemény a neten, mondjanak benne jót vagy rosszat, ez a telefon engem megfogott.
És hogy kerek legyen: Egyetlen hibával találkoztam eddig. A régi Thermaltake Shark házam előlapi USB 2.0-es csatlakozóiba nem lehet a kábelt csatlakoztatni. A hosszú oldalon szorul. Erőltetni nem akartam, az alaplapi USB 3-as csatlakozókkal tökéletes.
Ha valami rettenetes történne, rögtön jelentkezem…
Click to expand...