21
Oneplus 2 käyttökokemukset

 1. Evoluxione
  Ice Cream Sandwich Sep 1, 2015


  Viltro likes this.
 2. inffy
  KitKat Sep 1, 2015


 3. HiskiH
  Eclair Sep 1, 2015

  HiskiH , Sep 1, 2015 :
  Nyt löytyi vihdoin oikea topic, että kun foorumit täyttyy valittajista ja valituksen vastustajista niin olisi kiva tietää kuinka todennäköistä on saada viallinen puhelin ja kuinka helposti sen palautuksen ja vaihdon saa? Foorumihaku ja google eivät osanneet auttaa. Lisäksi kiinnostaisi ovatko ongelmat käyttis vai laite pohjaisia, että onko niille mahdollista löytää ratkaisuja. (itseä ei kiinnosta jos kuumenee vähän tai kotinäppäin ei toimi, mutta haamukosketukset ja muut kauhut:eek: huolettaa) Kysymys on oletettavasti liian vaikea, mutta jos joku tietäisi:rolleyes:. Saadaan vähän erillaista jutun aihetta vaihteeksi:D.
   

 4. leira
  Eclair Sep 1, 2015

  leira , Sep 1, 2015 :
  Itelle tuli eilen puhelin ja oli alkuunsa 70% akkua siinä klo 10 ku avasin ekaa kertaa, jonka jälkeen tuli asenneltua kaikki sovellukset ja muutenki säädettyä puhelinta itelleen käyttöön. 12h myöhemmin akkua oli jäljellä 20% ja näytön päälläoloaika oli 3,5 tuntia.

  Tänään tuli vähän pelailtua GTA: San Andreasta nii selkeesti huomas lämpenemistä muistaakseni etukameran puolesessa päädyssä, mutta eipä tuo mikään kevyt peli olekkaan :)
  Muuten normikäytös ei oo kyl lämmenny omaan käteen tuntuvasti ainakaan.
   

 5. Evoluxione
  Ice Cream Sandwich Sep 1, 2015

  Evoluxione , Sep 1, 2015 :
  Ja otetaan huomioon myös että lähes kaikki puhelimet lämpenevät huomattavasti kun prosessoria rasitetaan paljon ja pitkään. Niin kauan kun voi pitää sormiaan mukavasti kuumalla kohdalla niin kaikki on hyvin.
   

 6. yzkman
  Eclair Sep 2, 2015

  yzkman , Sep 2, 2015 :
  Oma opo ei lämpene nykyään lollipopilla vaikka pelaan raskasta peliä usein tunteja putkeen ja känny on samalla vielä laturissa. Ei siis lämpene yhtään, kitkatilla lämpes usein niin että kameran ympärystö oli melkeinpä kuuma.
   

  syvasalmi likes this.
 7. fossiili
  Cupcake Sep 2, 2015

  fossiili , Sep 2, 2015 :
  Moi!
  Invite tuli.Onko tämä henk.koht. vai voiko sen antaa jollekkin kun en ainakaan viellä tarvitse uuutta luuria ....sit syssymällä vois ajatella...Ottakaa yhteyttä jos se onnistuu ettei mene hukkaan!
   

 8. niko0o
  Honeycomb Sep 2, 2015

  niko0o , Sep 2, 2015 :
  Se on henkilökohtainen, voi lunastaa vain sun sähköpostiosoitteella.
   

 9. Seiresis
  Gingerbread Sep 2, 2015

  Seiresis , Sep 2, 2015 :
  Puhelin tuli ja kyllä ton lämpenemisen huomasi peruskäytössäkin. Ei polta, mutta lämpimämpi kuin OnePlus One.
   

 10. Evoluxione
  Ice Cream Sandwich Sep 2, 2015

  Evoluxione , Sep 2, 2015 :
  Nyt kun on hieman kerennyt räpläämään luuria samalla kun asetuksia viilailee on tullut muutama asia mistä myös mainitsen tässä.

  Ensin pitää antaa kehut. Puhelin tuntuu ja näyttää erittäin laadukkaalta ja tätä pidellessä 1+1 tuntuu ihan muovilelulta :D Näyttö vaikuttaa kirkkaalta ja hyvin toimivalta. Sormenjälkilukija toiminut tällä räpeltelyllä hyvin ja suht vikkelästi(ei aiempaa kokemusta näistä). Tuo "grounding gate" kyllä vaikuttaa olevan todellinen pikaisten testailujen pohjalta mutta ei tule vaikuttamaan omaan elämääni kun käytän pääasiassa yhdellä kädellä joka tapauksessa.

  Sitten toruihin jotka ovatkin pääasiassa softapohjaisia. Muutama kysymys myös seassa.
  COS12 verrattuna säätöjä ei ole edes puolia ja muutenkin tuntuu että lähes mitään ei saa oikein mieleisekseen. Myönnettäköön että nämä tulevat todennäköisesti muuttumaan ja pitää myös ottaa huomioon että OxygenOS on vielä hyvin uusi käyttis.

  En tiedä onko pelätty kopiointi syytöksiä vai mitälie mutta todella monta hyvää ominaisuutta on poistettu COS verrattuna. Esim "työpöydän" asetukset ovat käytännössä pois, sovellusten privacy asetukset vaikuttivat hieman kolhoilta ja tuota saatanan google haku palkkia en ole saanut pois kun en löydä asetusta disablointiin(???)

  Kameraa kerkesin sen verran vilkaisemaan että sielläkin asetukset yms erittäin minimaalisia mutta tähän ilmeisesti ensi(?) OTAssa tulossa päivitystä. Huomasin myös erikoisen yksityiskohdan kun valitaan resoluutio kuville niin korkein on 12,4 megapikseliä? Osaakos tuota joku selittää miksei kaikkia pikseleitä ole hyödynnetty tässä?

  Tuossa nyt pikaiset huomioinnit. Ottakaa huomioon että lähes kaikki torut tulivat softasta jota kehitetään kovaa vauhtia ja on tälle puhelimelle uutukainen joten lastentauteja yms on odotettavissa :)
   

  Micco85, Timminote and Seiresis like this.
 11. Evoluxione
  Ice Cream Sandwich Sep 2, 2015

  Evoluxione , Sep 2, 2015 :
  Edit: Onko mitään väliä missä vaiheessa roottailee puhelintaan jos joskus aikoo ROMia vaihtaa? Kannattaako tehdä heti alkuun vai onko mitään väliä?
   

 12. kowardi
  Gingerbread Sep 2, 2015

  kowardi , Sep 2, 2015 :
  Bootloaderin joudut avaamaan niin heti alussa mieluiten :)
   

 13. Evoluxione
  Ice Cream Sandwich Sep 2, 2015

  Evoluxione , Sep 2, 2015 :
  Tyhjentää koko puhelimen? Onko jotain mahdollisimman helppoa ja nopeaa ohjetta/toolkittiä tuohon hommaan? Ei kiinnostaisi heti saada tiiliskiveksi tätä luuria :D
   

 14. kowardi
  Gingerbread Sep 2, 2015

  kowardi , Sep 2, 2015 :
  Nyt en kännykällä viitsi etsiä mutta tyhjentää kokonaan :) Eiköhän tuohon joku kitti ole mutta suosittelen vahvasti opettelemaan ihan komentoja jos se kitti pettää :p Tuo 1+1 roottiketju taitaa sisältää kaiken oleellisen tiedon oletan.. @inffy on tässä ammattilainen niin tietää ;)
   

 15. mikko_one
  Gingerbread Sep 2, 2015


 16. mikko_one
  Gingerbread Sep 2, 2015

 17. Evoluxione
  Ice Cream Sandwich Sep 2, 2015

  Evoluxione , Sep 2, 2015 :
  @Tadessi kerkesikin jo linkata minulle avustavan videon aiheeseen.

  Tällä hetkellä suurin murhe on se että Helium ei suostu palauttamaan 1+1 kopioituja tietoja 1+2.. Apuja?
   

 18. AeshmA
  Jelly Bean Sep 2, 2015

  AeshmA , Sep 2, 2015 :
  Tämä on ihan normaali käytäntö kameroissa, kokeillaan jos kuva selventää asiaa:

  [​IMG]

  Eli kameran kenno on hieman suorakulmio, muttei kuitenkaan 16:9.
  Täten jos halutaan kuvata 16:9 kuvia/videota, niin hyödynnetään kennoa vaakasuunnassa, jolloin ylös ja alas jää ns. "sururaidat", joita ei siis käytetä kuvassa.
  Jos taas halutaan hyödyntää hieman enemmän pikseleitä, niin 4:3 suhteella saadaan kennosta hyödynnettyä suurempi pinta-ala kuin 16:9, jolloin osa vasemmasta ja oikeasta reunasta leikkaantuu pois.
  Laskennallisesti esimerkkikuvassa on 16:9 suhteella ~10.6Mpx ja 4:3 suhteella 12Mpx.
   

  pazi88 likes this.
 19. isal
  Cupcake Sep 3, 2015

  isal , Sep 3, 2015 :
  Kuoren kestävyydestä ei kai kellään ole vielä OPT:n kanssa kokemusta? OPO:ssa halkesi simmipiilon vierestä hyvin hellällä käytöllä. Suojatakakansilla on menty. Metallireunukset lupaa parempaa. Evoluxione taitaa olla foorumin komein mies, vähän offtopic.
   

  Tadessi likes this.
 20. Evoluxione
  Ice Cream Sandwich Sep 3, 2015

  Evoluxione , Sep 3, 2015 :
  Jos siis tuota styleswapia meinaat niin vaikuttaa laadukkaalta ja sellaiselta että ei ihan murene käsiin. Muutaman kerran sitä tässä ottanut pois nyt..

  Mä tiedän :cool: