Cevabınız için teşekkür ederim, resmi site üzerinden indirip telefon menüsünden yerel yükseltme ile kurdum bende android 10'u. Henüz 1 gün oldu fakat memnun görünüyorum. Pil ömrünü ekstra test etme imkanım olmadı gibi fakat büyük bir fark yokmuş gibi belki standart kullanımda biraz hızlı gidebilir gibi duruyor.
Bir tek bazı bildirimlerin şekilleri görünmemeye başlamış mesela yani mesela instagramdan bildirim geldiğinde üst çubukta o minik fotoğraf makinesine benzeyen Instagram logosu görünüyor. Fakat hayat eve sığar, getir, Xiaomi mi band gibi uygulamaların bildirimleri siyah bir kare halinde görünüyor. Bu sanırım uygulamalar ve android 10ile alakalı diye düşünüyorum. Çok dert edilecek bir şey değil gibi.
Çok haklısınız ki bu telefonları Android 11 hayalleriyle hatta telefon bozulmadığı sürece güncelleme alır hayalleriyle almıştık aslında diğer üreticilerden farklı olarak daha uzun süre destekli telefonlar kullanmayı düşünüyorduk fakat oneplus'ta diğer markalar gibi desteği erken kesenler grubuna girecek sanırım. Umarım yakın zamanda yeni bir açıklama gelir en azından telefonlarınızın akıbetini bilebiliriz.
Click to expand...