5
OnePlus buds not working

  1. R1582458140909
    Cupcake Sep 14, 2020

    R1582458140909 , Sep 14, 2020 :
    All of a sudden, OnePlus left side buds is not working.
    Firmware version -342.342.23
    No help from customer care chat.
    Customer care call - No one picked up. Just kept saying we are experiencing heavy call volume. Not really sure if they know how to manage the call flows.

    Tried contacting the service centre but no response from them as they aren't picking up the calls.

    I thought I could get a refund by returning but Customer care chat said there is no return policy, this is so unfair.

    Company should refund the product price within one month's time if the product goes faulty. Unless it's the strategy to loot people by delivering bad/ cheap quality products.

    Please live up to the standards. End users are facing problems, take it seriously to resolve these issues.
     

    #1
  2. sai0909
    Eclair Sep 15, 2020


    #2
  3. RajceP
    Donut Sep 16, 2020


    #3
  4. rknlim
    Cupcake Sep 18, 2020


    #4
  5. sundude07
    Donut Sep 20, 2020

    sundude07 , via OnePlus 7 , Sep 20, 2020 :
    I was thinking it was a physical damage but surprisingly every one reporting the same issue. Left buds always showing 0% charged and doesn't work. Hoping to receive a firmware upgrade to resolve this matter.
     

    #5
  6. Tanishq.19
    Cupcake Sep 21, 2020

    Tanishq.19 , via OnePlus 8 , Sep 21, 2020 :
    Hi! I had the same issue and went to the service centre in cp, delhi. They checked the product and handed me a replacement instantly. The new ones work just fine even with the latest firmware update.
     

    #6
  7. sundude07
    Donut Sep 22, 2020


    #7
  8. RajceP
    Donut Sep 22, 2020

    RajceP , via OnePlus Nord , Sep 22, 2020 :
    No, my were showing 100%. Also gestures worked.
     

    #8
  9. ANAND840
    Cupcake Sep 22, 2020


    #9
    T1599754364781 likes this.
  10. Kaijday
    Cupcake Sep 22, 2020

    Kaijday , Sep 22, 2020 :
    Same issue here, left bud shows 0%. When I can get it to charge, it dies within 10 minutes of playback.
     

    #10
    T1599754364781 likes this.
  11. sharr_02
    Donut Sep 23, 2020

    sharr_02 , Sep 23, 2020 :
    Oneplus buds case considers two earpieces as one unit so when one is at 100% charge and another is at 60% then it will not charge the one which is at 60% charge. This might be a bug as it should not work like this. PS : Just an assumption.
    So try charging the case with the one earpiece which is not fully charged, keeping aside the fully charged earpiece. Worked for me.
     
    Last edited: Sep 23, 2020

    #11
  12. R1595476400425
    Cupcake Sep 23, 2020


    #12
  13. T1599754364781
    Cupcake Sep 24, 2020


    #13
  14. T1599754364781
    Cupcake Sep 24, 2020


    #14
  15. Raju Neeli
    Eclair Sep 25, 2020


    #15
  16. pashazz
    Gingerbread Sep 25, 2020

    pashazz , Sep 25, 2020 :
    Nobody cares, I am facing the same issue from Day 1. You have been cheated.
     

    #16
  17. C1594392747166
    Cupcake Sep 30, 2020


    #17

  18. #18