0
OnePlus Community app broke? via OnePlus 7 Pro

  1. anupmehra
    Honeycomb Jun 18, 2020

    anupmehra , via OnePlus 7 Pro , Jun 18, 2020 :
    Something changed recently with respect to community app? Lines break are gone, like I'm typing this sentence and it is one single long straight line. Fonts in notification tab are suddenly a bit a bigger and looks weird (font uniformity throughout app is gone). Is it only me?
     

    #1
  2. anupmehra
    Honeycomb Jun 24, 2020


    #2
  3. YRJ
    The Lab - OnePlus 7T Reviewer Jun 24, 2020

    YRJ , Jun 24, 2020 :
    You're not alone. I too have noticed them. Seems to me like a design overhaul. Welcome to access the forums via a browser till the fix it ;)
     

    #3
    Batman360 likes this.
  4. Batman360
    Lollipop Jun 24, 2020


    #4
  5. Caomhin
    Marshmallow Jun 29, 2020

    Caomhin , via OnePlus 6T , Jun 29, 2020 :
    Yes I found the same 3.3.7 is busted, no line breaks for replies.

    Although 3.3.9 is available at Apk Mirror

    3.3.7 is still listed on the Playstore.

    I reverted to 3.3.6 and its working fine. Available at the link below.

    https://www.apkmirror.com/apk/onepl...mmunity-3-3-6-1-200512115615-c5a6406-release/
     

    #5
    Batman360 likes this.
  6. anupmehra
    Honeycomb Jun 29, 2020

    anupmehra , via OnePlus 7 Pro , Jun 29, 2020 :
    I'm unable to install 3.3.6, error: app not installed (tried overwrite and fresh install as well). 3.3.9 worked though and line breaks are back!
    Thank you![e]1f64f[/e]
     

    #6
    Caomhin likes this.
  7. Caomhin
    Marshmallow Jun 29, 2020

    Caomhin , via OnePlus 6T , Jun 29, 2020 :
    Haven't tried 3.3.9, glad to hear they fixed the line breaks, must try it out. Nice one thank for checking it out. 😎[e]1f44d[/e]
     

    #7
    anupmehra likes this.
  8. Caomhin
    Marshmallow Jun 29, 2020

    Caomhin , via OnePlus 6T , Jun 29, 2020 :
    And I can now confirm that the Community App 3.3.9 is now functioning correctly when replying to posts, the Line breaks now function correctly. Happy days 😎[e]1f44d[/e]
     

    #8
  9. femiuex
    Ice Cream Sandwich Jul 6, 2020


    #9
  10. Caomhin
    Marshmallow Jul 6, 2020


    #10
  11. femiuex
    Ice Cream Sandwich Jul 7, 2020

    femiuex , via OnePlus 7 , Jul 7, 2020 :
    No such luck. Problem still persist.
    What I can do in the meantime is to turn dark mode on every time I open the community app.
     

    #11
    Caomhin likes this.
  12. anupmehra
    Honeycomb Jul 7, 2020

    anupmehra , via OnePlus 7 Pro , Jul 7, 2020 :
    Is your system theme set to light mode?

    I'm on 3.3.9 and no longer able to toggle on/or themes - it is directly linked to os theme. When I change os theme in settings to light/dark mode community app follows the suit.

    1594147557662.jpg
     

    #12
  13. femiuex
    Ice Cream Sandwich Jul 8, 2020

    femiuex , via OnePlus 7 , Jul 8, 2020 :
    No. The system theme has always been set to dark mode.
    The community app was working fine prior to updating to version 3.9.9
     

    #13
  14. femiuex
    Ice Cream Sandwich Jul 8, 2020


    #14
  15. anupmehra
    Honeycomb Jul 8, 2020

    anupmehra , via OnePlus 7 Pro , Jul 8, 2020 :
    What I find weird is that on 3.3.9 on your phone, you still get a toggle on/off switch for theme (7 & 7pro difference?!).

    Anyway, you can always revert back to previous version (not much of diff.) and wait for 3.4.0?
     

    #15
  16. femiuex
    Ice Cream Sandwich Jul 8, 2020

    femiuex , via OnePlus 7 , Jul 8, 2020 :


    anupmehra

    What I find weird is that on 3.3.9 on your phone, you still get a toggle on/off switch for theme (7 & 7pro difference?!).

    Anyway, you can always revert back to previous version (not much of diff.) and wait for 3.4.0?​



    Will probably just live with this issue until a newer version comes out.
     
    Last edited: Jul 9, 2020

    #16