0
OnePlus -kuvakilpailun säännöt

 1. William (Vipu) Lindberg
  Junior Marketing Manager Staff Member Jun 8, 2020

  William (Vipu) Lindberg , Jun 8, 2020 :
  Shot on OnePlus -kuvakilpailu

  Löytyykö puhelimestasi upeita ultralaajakulmakameralla otettuja kuvia? Ultralaajakuvakulmakameran löydät OnePlus 8 Sarjan laitteista: oneplus.com/fi

  OnePlus -kuvakilpailun säännöt

  1. Järjestäjä

  Kilpailun järjestäjänä toimii OnePlus Suomi, osoite Firdonkatu 2T 83, 00520 Helsinki. (myöhemmin tässä tekstissä ”arvonnan järjestäjä”).

  2. Osallistumiskelpoisuus

  Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt.

  Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä.

  3. Kilpailuun osallistuminen
  Kilpailuun voi osallistua 8.6.2020 ja 15.6.2020 klo 12:00 välisenä aikana.

  Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla kuva Facebookin kisapostauksen alle,Twitteriin tägäämällä @oneplus_FI, Instagramissa @oneplussuomi jahashtagilla
  #OnePluskilpailu

  Osallistumalla kilpailuun annat oikeuden OnePlussalle julkaista kuvasi myös muissa somekanavissaan.

  4. Palkinto
  Kuvakisaan osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl OnePlus-juomapulloja arvoltaan 39€. Palkinnot arvotaan 19.6.2020 mennessäja voittajalle ilmoitetaan kilpailupostauksen kommenttikentässä ja Facebookin/Instagramin/Twitterin yksityisviestillä. Voittajan tulee ilmoittaa yhteystietonsa 5 vuorokauden kuluessa saatuaan voittoilmoituksen. Jos voittaja ei ilmoita yhteystietojaan OnePlus Suomella on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajan suomalaiseen osoitteeseen.

  Palkinto on henkilökohtainen. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Voittaja vastaa itse kaikkien palkinnon käyttöön tarvittavien tuotteiden ja palveluiden hankinnasta. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

  5. Vastuu teknisistä ongelmista
  Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

  6. Sääntöjen vastaiset osallistumiset
  Arvonnan järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailun osallistujien OnePlus Suomen sivuille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia tai lainvastaisia, taikka Facebookin/Instagramin käyttöehtojen vastaisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

  7. Henkilötietojen käsittely ja viestintä
  Arvonnassa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia muutoin kuin palkintojen toimittamiseksi voittajille. Henkilötietoja ei säilytetä eikä luovuteta ulkopuolisille.

  8. Muut ehdot
  Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

  Osallistumalla arvontaan osallistuja vapauttaa Facebookin/Instagramin/Twitterin kaikesta vastuusta. Facebook/Instagram/Twitter ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin/Instagramiin/Twitteriin.
   

  #1