8
OnePlus X Skateboarders - Ons Never Settle verhaal

 1. Nigel Rijkhoek
  Staff Staff Member Nov 25, 2020

  Nigel Rijkhoek , Nov 25, 2020 :
  Bij OnePlus geloven wij in Never Settle en dat inspireert ons dagelijk. En wij willen jullie ook inspireren. Om jullie te laten zien wat het werkelijk betekent, werken we samen met enkele van de meest getalenteerde sporters die ook in Never Settle geloven.

  We zijn trots om 3 van de meest getalenteerde skateboarders van de Benelux aanboard (;)) te verwelkomen in het OnePlus-team. We zullen hun Never Settle-reis volgen in de komende periode en zij gaan ons helpen te laten zien wat ze werkelijk bedoelen met Never Settle. Blijf op de hoogte terwijl we jullie meenemen op deze reis.

  aaaaaa.PNG

  Wij bij OnePlus delen dezelfde logica als ons skaterteam. Om altijd hoger te mikken en dat te blijven doen om het maximale uit jezelf te halen. Dat is precies wat we doen met onze producten. Geen enkel detail is te klein om te perfectioneren. Net als die perfecte skatesessie waarbij de kleinste details een grote impact hebben op het eindresultaat.

  Nu willen we ons eerste teamlid voorstellen: Roos. Op jonge leeftijd dachten veel mensen dat ze de richting van hockey zou kiezen. Toch bleek haar passie voor skateboarden groter en maakte ze de overstap. Best interessant omdat hockey op hoog niveau voor de meeste jongeren een droomdoel is, maar Roos had andere plannen. Hoewel de weg niet gemakkelijk was, ze leed aan een zware blessure waardoor ze er lang uit heeft gelegen, bleef ze scherp en werd ze de #1 van Nederland. En nu is dat doel om #1 van de wereld te worden. Dat is wat we Never Settle noemen.

  aa.PNG

  En hier hebben we Keet! Ze was pas 15 toen ze #1 van Europa werd. Wat was jij aan het doen toen je 15 was? ;) Hoewel ze veel moeite deed om de trucs onder de knie te krijgen, en slechts 4 botten brak o_O, bleef ze proberen en proberen om het te perfectioneren. En de missie is duidelijk: eerst Europa veroveren en daarna de hele wereld.

  a.PNG

  Last, but not least: Lore! Terwijl sommigen van ons weg lopen na een paar mislukte pogingen (zeker niet ik ...), valt Lore misschien wel honderden keren tot zij een bepaalde sprong onder de knie heeft. En hard work pays off! Ze is de #1 skater van België en misschien wel een van de meest veelbelovende skaters. Hoewel ze pas 5 jaar geleden begon met skaten, is ze nu al de beste van haar land. Maar dat is niet genoeg voor haar, en we zijn benieuwd waar haar ambitie haar brengt.

  b.PNG

  Normaal plaatsen we dit soort berichten niet op het forum, maar we zijn erg enthousiast over deze samenwerking. Om dit te vieren, willen we het graag met jullie vieren.

  We gaan een heleboel goodies weggeven op onze Instagram-pagina en willen zeker weten dat al onze forumleden dit ook weten. Er zullen wat nieuwe Budz, OnePlus sokken (ja echt) en we hebben ook speciale beanies die niemand ooit heeft gezien. Het enige wat je hoeft te doen, is onze EERSTE Instagram-post op ons kanaal vinden en er "Never Settle" op plaatsen. En natuurlijk zou een ons volgen ook helpen.
   

  #1
 2. Overzee
  The Showcase Reviewer Nov 25, 2020


  #2
 3. Vanstra
  Gingerbread Nov 25, 2020

  Vanstra , Nov 25, 2020 :
  Gaaf. Leuk om te volgen. Ook goed om te lezen dat er een NL/BE staff member werkzaam is.
   

  #3
 4. Plenkske
  Lollipop Assistant Head Moderator Nov 26, 2020


  #4
  Starcommander and Overzee like this.
 5. FoodieMichael
  Gingerbread Nov 26, 2020


  #5
  Overzee likes this.
 6. GeertBerkers
  Lollipop Nov 27, 2020


  #6
 7. ThijsMerks
  Cupcake Nov 30, 2020


  #7
 8. Overzee
  The Showcase Reviewer Dec 2, 2020

  Overzee , Dec 2, 2020 :
  Er wordt al druk gereageerd op de eerste Insta post, maar wanneer gaan de goodies er uit? Zou zo graag die OnePlus sokken onder de boom willen hebben! :D
   

  #8
 9. Tokolozi
  Most Original Avatar Dec 2, 2020


  #9
 10. FoodieMichael
  Gingerbread Dec 3, 2020

  FoodieMichael , Dec 3, 2020 :
  Denk dat sinterklaas ze eerst moet brengen :p
   

  #10
  Overzee likes this.
 11. Overzee
  The Showcase Reviewer Dec 3, 2020

  Overzee , Dec 3, 2020 :
  Dan moet die oude Klaas zijn Pieten toch echt snel aan het werk zetten! Het is bijna Pakjesavond:eek:
   

  #11
 12. Plenkske
  Lollipop Assistant Head Moderator Dec 4, 2020


  #12
  Overzee and Tokolozi like this.
 13. Tokolozi
  Most Original Avatar Dec 4, 2020

  Tokolozi , Dec 4, 2020 :
  PostNL-Piet, UPS-Piet, Bpost-Piet, DHL-Piet en DPD-Piet zijn allemaal aan het klagen over de drukte dit jaar. Ze hopen op meer hulp-pieten.
   

  #13
  Overzee and Plenkske like this.
 14. Overzee
  The Showcase Reviewer Dec 10, 2020

  Overzee , Dec 10, 2020 :
  Als ik het goed heb is er in totaal 95 keer gereageerd met 'Never Settle' op de eerste Instagram post van het OnePlus NL/BE account, de laatste reactie is op dit moment ten minste 1 week oud. Ik denk dat we wel kunnen concluderen dat er geen reacties meer zullen volgen:p. Er is nog tijd voor om de OnePlus goodies voor de kerst bij de winnaars thuis te hebben! Just sayin :rolleyes:
   

  #14
 15. Overzee
  The Showcase Reviewer Dec 13, 2020

  Overzee , Dec 13, 2020 :
  Zie net dat er 3 mensen een DM hebben ontvangen op Instagram. Nu wachten op de volgende ronde giveaway :p
   

  #15
  Plenkske likes this.